Sofie - Om meg

Hei! Jeg heter Sofie, er 15 år (16 i mai) og bor i Bodø. Jeg går i tiende nå, og begynner derfor på videregående til høsten. På fritiden liker jeg og være med vennene mine, shoppe, danse og høre på musikk. I tillegg til det liker jeg det meste rundt foto og data. Dataen jeg har er en ?Acer Aspire 5738G?. Jeg har også et elendig kamera, men gidder ikke bruke penger på et nytt akkurat nå. Skal faktisk være flink å spare!

Noe som jeg liker veldig godt er å reise. Skal til London i sommer, så jeg gleder meg kjempe mye! Kommer nok til å blogge om det senere, da jeg faktisk er der eller har vært der. Gled dere!

 Tonje - Om meg

Jeg heter da Tonje, og er 16 år. Jeg kommer fra et lite sted i Nordland som heter Saltdal. Akkurat nå går jeg førsteåret på Bodin VGS i Bodø. Jeg går studiespesialisering med formgiving, og bor på hybel ikke langt unna skolen.

Jeg elsker å høre på musikk, ta bilder og shoppe. Jeg er også veldig glad i å reise, og gjør det så ofte jeg kan. Jeg er ganske opptatt av klær, mote, sminke osv, så jeg kommer nok til å skrive en del om det.  Jeg har også tre katter, og er generelt glad i dyr, og er veldig i mot dyremishandling og bruk av ekte pels.

Jeg har et Canon eos 1000d speilreflekskamera som jeg er veldig fornøyd med, i tillegg til et Canon Ixus 115 HS. Bildene jeg legger ut på bloggen er enten tatt med speilrefleksen, kompaktkameraet eller med min iPhone 4. Jeg har også en bærbar PC, det er en Acer Aspire, som ble kjøpt i september 2009. Jeg må innrømme at jeg egentlig ønsker meg Mac, og at Acer ikke er noe særlig bra merke. Den kræsja i fjor høst, men har fått fikset den nå. 

Jeg har ikke så mange planer for sommerferien enda, det eneste som er bestemt er at vi skal til Barcelona i slutten av Juni, og jeg gleder meg selvfølgelig veldig til det!

Blogg av Tonje & Sofie. Vi er to 16 år gamle jenter som bor i Bodø. Her blogger vi om alt som faller oss inn. Blant annet om mote. Håper DU liker bloggen vår! "Live your life" (till the world ends) Kontakt: tilltheworldends@hotmail.no :)

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Anbefalinger
Bilder
Blogg
Blogg V.S Blogg
Innkjøp/Shopping
Konkurranse
Musikk
Om oss
Outfits
Photoshoot
Shopping
Spørsmålsrunde
Videoblogg
WeHeartIt

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits