Liten smakebit fra PHOTOSHOOT!

(Først vil jeg bare beklage for sykt lite blogging fra meg i det siste. Har begynt på videregående skole nå, så jeg har vært veldig opptatt. Men skal bli flinkere til å blogge framover, det lover jeg!)

Så var det tilbake til det egentlige innlegget. I går kveld var jeg (Sofie) og Embla ute og tok bilder! Det begynnte å bli en stund siden jeg tok bilder til bloggen sist, så syntes virkelig det var på tide. Har ikke redigert ferdig alle bildene enda, men skal vise dere de så fort jeg er ferdig. Her er en liten smakebit bare...


Skriv gjerne igjen bloggadressen din i kommentarfeltet, så tar jeg turen innom!


iPhone deksel

Jeg tenkte jeg skulle kjøpe meg dette iphone-dekselet fra handelsportal.no. Jeg har bare sånne "gummideksler", og de er jo ikke spesielt fine, i tillegg til at de utvider seg, sånn at iphonen faller ut. De jeg har kostet 1,99 EUR, pr stykk i utlandet en plass, så da er det kanskje ikke så rart, hehe. 

Uansett, det jeg er usikker på er hvilken farge jeg skal velge, av svart, hvit og lilla. Det koster forresten 149 kr, og kan kjøpes her. Finnes i lilla, hvit, svart, rosa og turkis/blå.

 

iPhone 4 - high fashion deksel

Hva ville du valgt? Svart, lilla eller hvit?

Nicki Minaj ft. Rihanna - Fly (Official Video)

Må først bare beklage for at det har vært lite blogging den siste uka. Blogglysten har ikke vært helt på topp, men nå er vi begge tilbake :)

Ny musikkvideo av Nicki og Rihanna! Den kom for ikke mange dager siden.

Likte du videoen?

Blogg av Tonje & Sofie. Vi er to 16 år gamle jenter som bor i Bodø. Her blogger vi om alt som faller oss inn. Blant annet om mote. Håper DU liker bloggen vår! "Live your life" (till the world ends) Kontakt: tilltheworldends@hotmail.no :)

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Anbefalinger
Bilder
Blogg
Blogg V.S Blogg
Innkjøp/Shopping
Konkurranse
Musikk
Om oss
Outfits
Photoshoot
Shopping
Spørsmålsrunde
Videoblogg
WeHeartIt

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits