Eminem - Space Bound

Jeg liker denne sangen veldig godt, hørte den for første gang på The Voice for noen dager siden, faktisk. Selv om jeg tror den har vært populær en stund. Her er videoen, enjoy:

Hva synes du om sangen? Liker du Eminem?

Back 2 School!

Beklager for lite blogging i det siste, men jeg har vært ganske opptatt med å flytte på hybel, gjort forskjellig ting, og på mandag var det skolestart. Så ja, det er mye som skjer nå, mye nytt og sette seg inn i.

Jeg begynte altså 1.året på VGS på mandag. Jeg går på Bodin Videregående Skole i Bodø, hvis noen lurte - studiespesialisering, med formgiving, i en klasse på 14 jenter og 2 gutter, haha! 

Her bor jeg forresten :)

Jeg har egentlig begynt og venne meg til hybeltilværelsen nå, men savner selvfølgelig familien litt, og lille søte gullet mitt, Shiro, hva skal jeg gjøre uten han? Tnååå, søt!

Forresten, noen som har tips til hva jeg kan blogge om? Kunne gjerne trengt noen forslag! 

 

Film-anbefaling: Burlesque

Filmen Burlesque har blitt min nye favorittfilm. Jeg så den for ikke lenge siden, og ble helt lost i den. Det er en kjempebrra film, men gode skuespillere, stilige dansescener og bra musikk. Christinas stemme kan jo virkelig ta pusten fra de fleste. Av alle kvinnelige artister så synes iallefal jeg at Christina har en av de aller beste stemmene!

"It takes a legend to make a star"

 En film som virkelig er verdt og se, så hvis du ikke har sett den enda så burde du gjøre det!!

Har du sett Burlesque? I så fall, hva synes du?

Lady Gaga - You And I (Offical Video)


Hva synes du om sangen (og musikkvideoen)?

RIHANNA-KONSERT!!!

Nå står jeg og Sofie i kø, og om ca en halvtime får vi slippe inn. Etter planen skal Tinie Tempah på scenen kl.19, Santigold kl. 20, og Rihanna kl. 21.15! :)

Køen...

Vi gleder oss kjempemye!!! Nå er det ikke så lenge igjen, og det blir forhåpentligvis den beste kvelden ever!

Noen som var på konserten i går?

- Tonje og Sofie

Nye sko!

Helt nye er de ikke, men jeg kjøpte de i sommerferien da jeg var i London! Har enda ikke vist de til dere, så her er de. Kjøpte de på en random skobutikk på Victoria Station tror jeg, så aner ikke hva butikken heter, sorry. Hva synes du om de?

Dere må forresten komme med flere forslag til hva jeg og Embla kan gjøre i Må-Gjøre-Videoen! Bare å skrive i kommentarfeltet her, hvis dere ikke gidder å bla ned til det innlegget.

Skal på konsert med disse på torsdag!

På onsdag reiser vi (Jeg og Sofie) til Bergen, og skal være til fredag morgen. Vi skal på Rihanna-konserten som er på torsdag, altså ekstrakonserten. Gleder meg helt vilt! Det var heller ikke noen nedtur at Tinie Tempah og Santigold er de som skal varme opp. Wohooo! Det kommer til og bli sååå bra!

  

Noen flere som skal på en av konsertene?

MÅ - gjøre - video!

Jeg (Sofie) og Embla tenkte at vi skulle lage en Må - Gjøre - Video! Så nå er det bare og komme med syke forslag til hva vi kan gjøre, hehe. Husk og skrive hvem utfordringen er til, eller om den er til begge. Regner med at vi lager videoen i løpet av de neste dagene, hvis vi får inn nok forslag.

Bring it on!

Snoop Dogg til BODØ!

Ble sykt glad da jeg fant ut at Snoop Dogg kommer til Bodø den 16.oktober! Så jeg bestilte like gjerne bilett med en gang! Synes han er veldig flink. Egentlig er det litt rart at lille Bodø har fått han hit, meeen skal absolutt ikke klage! Wii, dette blir gøy!

Skal du på Snoop Dogg konsert i Bodø?

10 grunner til at jeg elsker Hellas!

Jeg må bare si at jeg elsker Hellas! Jeg anbefaler alle å reise dit, uansett om det er til ei øy, eller til den historiske hovedstaden Athen eller om det er en annen plass på fastlandet. Fint er det uansett hvor du i Hellas du drar!

1. Jeg elsker maten, som for eksempel de tradisjonelle rettene Moussaka, Souvlaki, Gyros og Gresk Salat.

2. Jeg elsker strendene, de er helt nydelige. Turkist vann, ofte så klart at du kan se ned på mange meters dyp. Utmerket for dykking, snorkling og alt slags vannsport.


Nydelig strand på Kreta 2008.

3. Jeg elsker grekere, de er høflige, veldig hyggelige og de fleste er ikke særlig pågående, som i feks Spania, Tyrkia osv. Der de ofte står på gata og skal ha deg inn på resturantene. Det er lite av det i Hellas.

4. Jeg elsker varmen, i Hellas er det varmt store deler av året. Ligger på rundt 32 grader i gjennomsnitt i juli og august.


Typiske greske hus. Tatt på Skiathos 2011.

5. Jeg elsker husene, de blå og hvitmalte steinhusene med rød takstein. Ah, herlig!

6.Jeg elsker de mange smale gatene som ofte er som labyrinter. En fordel og ha kart, haha. Kjempekoselig gater i hvert fall!


Strand på Rhodos. Tatt i september 2010.

7.Jeg elsker de små koselige tavernaene som finnes overalt, både på stranda og i byen. Alltid god mat, og hyggelige grekere.

Fredet landsby på Lindos. Tatt på Rhodos 2010.

8. Jeg elsker gresk youghurt! Det må være det jeg spiste mest av når jeg var der. Den er sykt god, og skikkelig tykk konsistens, nesten som fromarsj! Nam!

9. Jeg elsker fetaost! Det er jo en av spesialitetene i Hellas. Det brukes i all slags mat, mest vanlig er det nok i gresk salat. Hvis jeg får servert bakt fetaost, så er jeg i himmelen<3 


Banana Beach på Skiathos 2011.

10. Hellas har alt! Det vil si alle tingene som jeg synes er viktig når man er i på sydenferie, altså alle punktene over.

Jeg har selv vært i Hellas tre ganger. I 2008 var jeg to uker på Kreta. I september 2010 var jeg på Rhodos i to uker, og nå har jeg vært på Skiathos i en uke. Jeg er helt sikker på at jeg kommer til å dra mange flere ganger til Hellas også i fremtiden... :)

Har du vært i Hellas? I så fall, hva synes du?

__________________________________________________________________________________________

Beklager for lite blogging, men jeg jobber hele denne uka. Jeg har ikke hatt noe tid til bloggen, men fra mandag av blir det mye oftere oppdateringer. Jeg og Sofie skal blant annet til Bergen på RIhanna-konsert, så det er mye og se fram til! :)

Ute i finværet!

Tok noen bilder av Olivia (katten min) i dag! Hun elsker virkelig å være ute og slappe av i sola. Av og til ser det deilig ut å være ei katt, null stress! Her er de bildene: 

Hvilket av bildene likte du best? Har du katt?

Buckingham Palace

Da jeg var i London tidligere i sommer dro vi for å se på Buckingham Palace. Området rund slottet er kjempefint! Det er parker med blomster, benker og kafeer, herlig! Anbefaler alle som skal eller er i London å dra dit! Her er noen bilder jeg tok av Buckinham Palace og området rundt:

Fiiiint!Vi satt oss i parken ved siden av Buckingham Palace og spiste belgisk vaffel.

Naaam! Det er lov til å være litt usunn i sommerferien, er det ikke?

Har du vært utefor Buckinham Palace før?

LONDON underground - Get the feeling!Bildene er tatt med kameraet Nikon D3100. Tok de da jeg var i London tidligere i sommer.

Hva synes du om bildene? Har du vært på undergrunnen i London før?

Noen bilder

Her er noen bilder jeg har tatt med det nye kameraet mitt, som er et Canon Ixus 115 HS.Hva synes du?


Nytt kamera

I går når jeg var i byen kjøpte jeg meg et Canon Ixus 115 HS kompaktkamera. Det var egentlig ganske spontant, men jeg hadde tenkt på det en stund. Noen ganger blir speilrefleksen for stor til og ta med seg, og iPhonen funker dårlig til og ta bilder med (bortsett fra i dagslys), så derfor kjøpte jeg meg dette kameraet. Det er lite, og jeg kan ta det med overalt. Veldig praktisk. Jeg kjøpte kameraet i sølv, men den finnes i andre farger også. Det har 12,1 MP, og kan blant annet filme i HD-kvalitet! Kjøpte det på Elkjøp til rundt 1300 kr.

Noen andre som har samme kamera?

Home

Nå er jeg hjemme igjen etter en kjempefin uke i Hellas! Det var rundt 30 grader hele tiden mens vi var der. Kom hjem i natt, så har ikke fått tid til og blogge før nå. Jeg har tømt kofferten, ryddet og vasket klærne og sånt i hele dag.


Topp Topshop, Shorts Primark, Veske Lindex, Armbånd, KappAhl, Sko Kjøpt i Berlin, Solbriller Topshop

Vi bodde på Hotel Rene som lå ganske bratt til i sentrum av Skiathos by. Vi hadde kjempefin utsikt over Megali Ammos området fra hotellet. Vi hadde også et lite basseng der vi var noen dager. De fleste dagene tok vi lokalbussen til Koukounaries stranda på andre siden av øya. Utrolig nydelig strand forresten! Helt stunning. Skal vise bilder senere. På søndag var vi på Banana Beach, der var det også veldig fint :)

Jeg kjøpte egentlig ikke så mye der nede, men noe ble det selvfølgelig. Jeg kan legge det ut senere, for mye av det jeg kjøpte er til vask. Jeg har ikke så mange bilder fra turen as we speak, siden vi for det meste brukte tante sitt digitalkamera, og jeg har ikke de bildene. Jeg regner med at jeg får de snart... :)


Bassenget på hotellet.

Siste kvelden vi var der, altså mandagskvelden, så begynte det og lyne og tordne. Det var ikke bare litt heller, det var helt sykt! Himmelen blinket i sikkert 1 time, mens regnet bare fosset. En helt utrolig opplevelse! Jeg har aldri opplevd et slikt lyn og tordenvær før... 

Det aller mest syke med hele turen var at vi, siste kvelden, fant ut ved ren tilfeldighet at hun vi bodde vegg-i-vegg med på hotellet var slektning av oss! Nærmere bestemt min tremenning Charlotte (på ferie med kjæresten) som jeg ikke har sett på årevis, kan nesten ikke huske henne heller, siden hun er noen år eldre, i tillegg til at jeg ikke har sett henne på så lenge. Det var skikkelig rart i alle fall! Egentlig bare flaks at vi kjente henne igjen...Da vi mellomlandet i Kavala, så konfronterte vi henne med at vi var i slekt, og pratet litt med de før vi gikk på flyet igjen. De ble kjempeglade, og det var veldig koselig og møte dem! :)

Har du vært i Hellas før?

 

Blogg av Tonje & Sofie. Vi er to 16 år gamle jenter som bor i Bodø. Her blogger vi om alt som faller oss inn. Blant annet om mote. Håper DU liker bloggen vår! "Live your life" (till the world ends) Kontakt: tilltheworldends@hotmail.no :)

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Anbefalinger
Bilder
Blogg
Blogg V.S Blogg
Innkjøp/Shopping
Konkurranse
Musikk
Om oss
Outfits
Photoshoot
Shopping
Spørsmålsrunde
Videoblogg
WeHeartIt

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits