Hard Rock Café

En av dagene mens jeg var i London, bestemte vi oss for å dra på Hard Rock Café og spise! Det var ca. en time ventetid for å få et bord, litt kjip må jeg innrømme. Men det var lagt opp til ting man kunne gjøre mens man ventet. Man kunne blant annet shoppe litt inne på Rock Shop. Butikken ligger rett ved siden av Hard Rock Café. Her inne selger de for det meste Hard Rock Café suvenirer. En annen ting man kunne gjøre var å se på utstillingen runt i resturanten. Det var også mulig å sitte i baren og vente for de som måtte ønske det. Her er litt bilder fra kvelden. ( Noen av bildene er litt mørke og uklare, siden jeg tok de på tur hjem om kvelden.)

En gitar som hang på veggen ved siden av der vi satt og spiste. Hele Hard Rock Café er dekket med slike ting fra kjente grupper og artister, tøft!

Synes det var gøy og ta turen innom her, men vil ikke anbefale stedet til folk som hater høy musikk (og høye priser, hehe).

Har du vært på Hard Rock Café i London eller andre plasser?

London OUTFIT

Shorts CUBUS, Sko Skoringen, Topp ZARA, Belte H&M, Veske H&M, Genser Risøe

Hva synes du om anntrekket?

Danseshow på Piccadilly Circus

I dag er siste kvelden min i London. Litt trist i grunnen. Har jo ikke lyst til å reise herfra, men men. Kan jo alltids dra tilbake hit en annen gang! Da vi skulle dra tilbake til hotellet så vi plutselig tre ungdommer som hadde laget et danseshow midt på Piccadilly Circus. De hadde med seg musikk og høytalere, slik at de fikk laget et veldig bra show. De var også kjempeflink til å danse og til å gjøre forskjellige triks. Fikk desverre ikke filmet det, siden jeg ikke kan så mye om kameraet mitt enda, men her er i alle fall noen bilder:Liker du å danse?

Hellas i morgen!

Jeg drar allerede i dag til Oslo, og skal overnatte på hotell der til i morgen, for da skal vi reise til Hellas! Nærmere bestemt til en liten gresk øy som heter Skíathos. Den lille øya er mest kjent for å være en av øyene der Mamma Mia - the Movie ble spilt inn! :) Innspillingene av filmen foregikk på de to greske øyene Skíathos og Skopelos.

Det blir godt og få litt avstand fra alt det grusomme som har skjedd her i Norge. Man blir jo helt knust av og høre alt det ungdommene som overlevde massakeren forteller. Det er jo unge folk på min egen alder dette er snakk om, og det er så grusomt og tenke på at mange av dem nå er drept. Unge, politisk engasjerte ungdom. Brutalt henrettet på en sommerleir - det gir ingen mening.

Det er helt umulig og ikke bli berørt av det som har hendt. Hele Norge er i sorg, og det føler man, enten man går på gata, prater med folk eller ser på TV. 

Her er en artikkel fra AN: http://www.an.no/nyheter/article5680360.ece, der det blant annet står at 13 personer fra Nord-Norge fryktes omkommet i massakeren.

Jeg håper alle som har anledning, deltar på de forskjellige markeringene over hele landet de kommende dagene!

Maria Mena - Mitt Lille Land

Notting Hill

I dag var vi på et kjempe stort market i Nothing Hill. Regner med at det er det mest populære markede i London. Hele tiden måtte man passe seg for ikke å gå på folk, siden det var utrolig mange folk dær. Men samtidig var det et veldig koselig marked. Man kunne få kjøpe alt fra nytt til brukt. Bodene stod plassert ute i gatene. I tilleg var det musikere som spilte musikk.
Vi fant også bokhandelen som ble brukt under innspillingen av filmen Nothing Hill.


Har du sett filmen Nothing Hill?

London Eye


I går var vi i London Eye! Her fikk vi god utsikt over store deler av London. Synes det er vert å ta turen dit hvis du skal til London. Her er noen bilder jeg tok:

Har du vært i London Eye?

Har ikke ord

Dagen i går var helt forferdelig trist. Jeg trodde nesten ikke det var sant da jeg hørte om det som hadde skjedd. Jeg skjønte ikke at en sånn tragedie kunne ramme lille Norge, eller hvordan 1 person på bare noen timer kunne drepe over 80 mennesker! Det er så grusomt at jeg sliter med å finne ord som kan beskrive det som har skjedd. 

I dag våknet jeg litt før 07, og sjekket VG nett for og se om det var noe nytt. Jeg måtte virkelig se både to og tre ganger på iPhonen om det faktisk stemte at det var så mange som hadde blitt drept! Jeg trodde ikke at jeg leste riktig...Etter det så måtte jeg bare stå opp, og har siden da sett på nyhetene og fulgt med, som sikkert de fleste andre.Mine tanker går til alle de som har mistet sine kjære i gårsdagens massakre på Utøya, og i bombingen i Oslo sentrum. 

(Jeg kommer ikke til å blogge mer hverken i dag eller i morgen av respekt for det som har skjedd)

London!


(Innlegget ble skrevet i går, men hadde ikke internett slik at jeg fikk postet det.)

Nå er vi endelig i London! I hele dag har vi gått rundt og sett i byen. Synes der er veldig morrsomt og være her, og det er alltid noe spennende å finne på. Det første vi gjorde i dag var å dra til Oxford Street. Her var jeg blant annet innom TOP SHOP. Hadde ikke trodd at det var mulig og få shopping gide og fiske massage der, men det var det, haha! Det var også kafeer og lignende inne i butikken. Etter en stund med shopping dro vi på Starbucks.Frappuccino med karamell og krem! Love it!


I dag var jeg også i Nothing Hill. Det er en veldig fin strøk, med fine hus og butikker. Filmen Nothing Hill ble blant annet spilt inn i dette området. Det er også en del kjendiser som bor i Nothing Hill, så hvis man her heldig kan man få øye på noen! (Bilder fra Nothing Hill kommer etter at jeg har vært på market på lørdag!)

Ellers i dag har vi bare tatt undergrund, tog og buss til forskjellige steder.Blant annet Tower Bridge, Tower of London, Victoria Station osv.

Her er noen bilder fra dagen:


Bilde tatt fra bussen.


En veldig fin pub vi kjørt forbi med bussen.


På undergrunden!


Tower bridge.

Meg!
Kjempefin utsikt fra Tower Bridge!


Random båt!


Her ser du litt av Tower of London!

Har du vært på noen av disse stedene?

Vinn iPhone 4 deksler fra Mirabling.com!

Jeg er med i en konkurranse på bloggen martineesh.blogg.no! Der kan du vinne 2 iPhone 4 deksler fra Mirabling.com til en verdi av 300 kr.

Det eneste du trenger å gjøre for å vinne er å skrive et innlegg på bloggen din om at du er med
Du må ha med minst 1 bilde i innlegget!
Når det er gjort, skriver du i kommentarfeltet at du er med, + link til innlegget.

Hvis du ikke har iPhone 4, så kan du likevel være med i konkurransen. Du kan enten selge de, gi de bort i gave, eller lage en egen konkurranse på din blogg!

Du må ha blogg for å være med!

Link til innlegget: http://martineesh.blogg.no/1311177322_konkurranse__vinn_iph.html
Link til bloggen hennes: www.martineesh.blogg.no

Er du med?

På Gardermoen!

Akkurat nå sitter jeg på Gardemoen og venter på at flyet til London skal gå. Her må jeg vente enda en stund. Har tatt med meg PC-en, så det blir nok en del blogging fra London de neste dagene. Så følg med! Her er et lit bilde av meg på Gardermoen. Og ja, jeg er trøtt. Har sovet max 4 timer i natt.Har forresten kjøpt meg et nytt kamera! Jeg ente opp med et Nikon D3100. Synes det ser veldig bra ut, men har ikke fått tid til og prøvd det ordentlig enda. Jeg betalte 4500kr for kameraet, inkludert bildestabilisator.Men nå må jeg stikke. Skal se litt i butikkene her før jeg drar. Vi snakkes i London!

Har du vært i London? Vet du om Nikon D3100 er et bra kamera?

Det jeg kjøpte i Barcelona

Jeg har skrevet pris på det jeg husker. For å få prisen i norske kroner, så er det bare å gange med 7,5 eller 8 :)

Klær:

Zara


Topshop - Merke: Little Fox (Pris: 35 EUR)New YorkerTopshop (Pris: 52 EUR)


Zara


Zara


New Yorker 


Sminke og andre ting:


Parfyme - Zara (Pris 5,95 EUR)Maskara - Yves Saint Laurent Solbriller - Topshop (Pris: 22 EUR)


Smykke - Kjøpt på marked (Pris: 6 EUR)


Ring - Kjøpt på marked Ørepynt - Six


Eye Shadow Palette og Bronzing Powder - H&M


...og dette var bare noe av det jeg kjøpte. Jeg måtte velge ut hva jeg skulle vise.

Hva synes du? Hva likte du best?

Nytt smykke!

Først må jeg bare beklage for lite blogging i det siste. Har bare ikke hatt noe å blogge om. Men fra nå av skal jeg bli flinkere! Reiser til London på onsdag, og regner med at jeg kommer til å blogge derfra, så følg med! Men over til noe annet. Jeg har fått meg et nytt smykke! Det fikk jeg i feriegave fra Tonje etter at hun hadde vært i Barcelona, wiii. Synes smykke er kjempefint! Hva synes du?

Har forresten tenkt å kjøpe meg et nytt kamera! Burde jeg kjøpe Canon Eos 1100D eller Nikon d3100?? Hjeeelp!

Noen innkjøp

Her er noen randomme innkjøp kjøpt i det siste:


Cubus - 129 kr. Det var sånn "3 for 2" greier på Cubus, så jeg kjøpte to svarte singletter, og så måtte jeg jo finne noe annet sånn at det ble tre, så da ble det denne. Skal bruke den på stranda ;)


Bik Bok - 75 kr (50 % rabatt) Kjøpte den for kanskje to uker siden på Bik Bok.


KappAhl - 149 kr. Kjøpte skjerfet i går, og tro meg, i går hadde jeg bruk for det! Det var skikkelig iskaldt...

Noen av innkjøpene fra Barcelona kommer i et eget innlegg i morgen eller søndag. Vi snakkes! ;)

Synes?

Bilder fra Barcelona!

Nå er det over to uker siden jeg kom hjem, men har jo foreløpig kun postet bilder fra hotellet, så derfor tenkte jeg å vise dere flere bilder som ble tatt i Barcelona. Innkjøp kommer snart :) Kan hende at jeg poster enda flere bilder i morgen eller søndag. Her er i allefall noen av de:

Bystranden i Barcelona - og som dere ser, så var den skikkelig overbefolket... Folk overalt, selgere overalt, og søppel i vannet, men det var jo varmt og godt, og selvfølgelig deilig og bade. Fin strand, men rett og slett for mye folk. Gleder meg myyye mer til å bade i Hellas om under 2 uker. DET blir noe annet... :) 


Herlig sand<3

Det var bare så vidt det var plass på bystranda når vi kom. Sikkert en fordel og komme tidlig på dagen.. Barcelona håndduker, hihi.


Nam! Ben & Jerry is, oreo-kjeks og vann må til i varmen... <3

Street art på høyt nivå! Meg og min kjære Zara og New Yorker pose<3 Haha:)


La Sagrada Familia - En av de mest besøkte turistattraksjonene i Barcelona. 


Utsikten fra Sagrada Familia. Vi tok heisen opp, og gikk ned alle trappene, hehe.

Rundkjøring utenfor hotellet, Herlig<3


Prøving på gang! Tatt på prøverommet på Zara. Kjøpte den<3


Nydelige palmer i Parc de la Ciutadella <3 Ah, miss it!

Nå drar jeg straks til Bodø for å møte Sofie :) Blogges senere i kveld, eller i morgen...<3

Hva synes du? Har du noen gang vært i Barcelona?

Nicki Minaj

Jeg elsker virkelig Nicki og musikken hennes! Jeg synes hun er helt fantastisk, og ikke minst dødsrå! Både når det gjelder stilen hennes og musikken. Jeg har aldri hørt en Nicki Minaj-sang som ikke er bra, catchy eller kul... Jeg synes det er ganske vanskelig og plukke ut favorittsanger av Nicki, siden alle er så bra. Dette må være de to sangene jeg liker best:

 

Jeg er hvertfall fan, men hva synes du om Nicki Minaj?

Jobb, jobb, jobb...

Hei :)
Har vært på jobb både i går og i dag og dagen før det, så har derfor ikke hatt noe særlig tid til bloggen. Har jo prøvd og blogge litt innimellom, selvfølgelig:) Jeg tenkte egentlig å blogge nå, mest for å prøve ut iPhone appen for blogg.no. Så langt synes jeg den funker ganske bra ;) Her er noen bilder fra de siste dagene.

Idyllisk! :)

Mine nye Converse fra baresko.no♥ Gettin' tan, woho!

Meg på jobb, hihi :)

Forresten, skal legge ut flere bilder fra Barcelona som sagt, i tillegg til noen innkjøp derfra! Gled dere:)

Farge håret brunt?

Tok og redigerte et bilde av meg, slik at jeg fikk brunt hår. Vet ikke helt hva jeg synes. Ble egentlig ikke så ille!Hva synes dere? Burde jeg farge håret brunt, eller beholde det blondt?

Bloggvurdering - early.blogg.no

Bloggen som ble trekt ut til bloggvurdering var early.blogg.no! Bloggen ble tilfeldig trekt ut på random.org.

Bloggen skrives av 11 år gamle Erle fra Oslo. Hun blogger for det meste om vanlige hverdagsting, i tillegg til outfits og lignende :)

♥ Header -  Jeg synes headeren din var fin og du har brukt fine bilder. Men jeg synes også du kunne ha gjort den mer personlig, og brukt evt. bilder av deg selv i bra kvalitet i tillegg til bloggnavnet ditt. Du kan jo også få noen andre til og lage en header til deg, hvis du heller vil det! 

♥ Meny - Jeg synes du har kjempegode menyer, både de som er øverst og de til venstre. Kjempebra og oversiktelig!

♥ Design og fargevalg - Jeg synes fargevalget ditt passer bra til resten av bloggen, og til designet! Du har et ferdigdesign fra Caroline Maria, og det er jo veldig fint, og enkelt, akkurat sånn jeg liker det :) Jeg skal ikke gi deg noe trekk for at du har ferdigdesign, når jeg selv bruker det!

♥ Hvor ofte bloggen oppdateres - Bloggen oppdateres ofte, stort sett daglig, så det er jo veldig bra! (Ser at du har tatt en 3-ukers pause nå, siden du er i USA).

♥ Variasjon - Jeg synes du skriver variert og bra, har ikke noe spesielt og si om det :)

♥ Bilder, video og musikk - Bildene du har på bloggen er kjempefine, og du må ha et ganske så bra kamera for å få så bra bilder! Jeg synes iallefal at bildene du tar er kjempefine! Prøv og styr unna webcam-bilder, det er det eneste jeg kan si noe på. Musikk og video kan jeg ikke se noe særlig av på bloggen din, så det kan jo være en idé å prøve hvis du mangler idéer til hva du kan blogge om :) Post dine favorittsanger fra YouTube, eller legg ut spillelister... Du kan jo også prøve og lage videoblogg hvis du har videokamera :) 

♥ Rettskriving - Ser ikke noen spesielle skrivefeil på bloggen din, og det er jo bra! 

Bildet er tatt fra early.blogg.no - Erle til venstre :)

Oppsummering: Jeg prøvde å være konstruktiv når jeg vurderte bloggen, og gi deg tips og tilbakemeldinger på hva du kan bli flinkere på. Med tanke på at du er 11 år, så synes jeg bloggen din er bra! Du skriver bra, tar fine bilder, og har et greit design. Forbedringspotensialet ligger først og fremst i headeren - gjør den mer personlig, sånn at med en gang de kommer inn på bloggen din, så får de et inntrykk av hvem du er, og hva slags blogg du har ;)

Terningkast: 5

Hva synes du om bloggen hennes?

På stranda!

Her er noen flere bilder fra den lille utflukten jeg og Tonje var på i går! Vi var på en liten strand ved siden av Saltdalselva...(Noen av bildene er tatt på veien dit.)

Topp Bik Bok, Shorts H&M, Belte H&M, Øredobber Bik Bok, Sko Skorigen, Solbriller Hmm si det?

Hva synes du om bildene?

Beyoncé - Best Thing I Ever Had

Dette er min favorittsang for tiden, hører på den at the moment - på WiMP mens jeg holder på å redigere bilder til flere innlegg som kommer snart. Blant annet flere bilder fra Barcelona, bloggvurderingen og en del andre innlegg :) Så det er bare og glede seg!♥ 

Sangen er fra Beyoncés nye album "4". Synes det er mange bra sanger der, men har ikke fått hørt alle enda...

Hva synes du om sangen?

OUTFIT

Hei :)

Jeg (Tonje) og Sofie hadde en liten photoshoot! Vi dro til elva som er rett i nærheten av der jeg bor, og så gikk vi til et sted i elva der det er skikkelig fint, nesten som en liten sandstrand, veldig idyllisk! Det var iallefal kjempegøy, og ganske varmt heldigvis, her er noen outfitbilder av meg:

Topp Bik Bok, Singlet Cubus, Shorts og belte Primark, Ring Glitter, Solbriller Topshop, Sko baresko.no

Hva synes du?
Bloggvurdering - hannavaage.blogg.no

Den første bloggen som har blitt tilfeldig trukket ut til en bloggvurdering er "hannavaage.blogg.no"

Denne bloggen skrives av Hanna Vaage. Her skriver hun om alle tingene hun opplever. Bloggen inneholder innlegg om blant annet hennes år i USA (San Francisco), gutter, festing, synging, klær, sminke og medisin studiet (m.m.). Hanna virker som en glad og positiv jente, som lever livet! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♥ Header - Jeg likte denne headeren veldig godt. Bildene som er brukt er av god kvalitet. Jeg likte også godt måten den var satt sammen på. Hederen sier også mye om hvilken type blogg dette er og hva den handler om, noe som jeg synes er fint!

♥ Meny - Menyen er veldig fin! Den er enkel, og man finner lett frem til ting. Det eneste jeg savner er en tilbake-knapp som leder til forsiden. Profilbilde og teksten under er bra!

♥ Design og fargevalg - Jeg liker designet og fargevalget veldig godt. Det passer bra til personligheten din!

♥ Hvor ofte bloggen oppdateres - Denne bloggen oppdateres jevnlig. Som oftes flere innlegg om dagen. Ingenting å klage på!

♥ Variasjon - Jeg synes det er god variasjon på bloggen! Bloggen inneholder alt fra sminke-videoer, shopping, sminktips og dagens anntrekk, til sang-videoer, spørsmåls-runder, reising og konkuranser (og mye mer).

♥ Bilder, video og musikk - Bildene er fine, og av god kvalitet! De er også bra redigert, så man ser at de er brukt tid på. Det er også gode videoer på bloggen. De er morsommer og varierte (sminke-videoer, svar på spørsmål og andre randome videoer, morsomt). Det er ikke noe sånn kjempemye musikk på bloggen, annet enn i videoene.

♥ Rettskriving - Fant ikke noe særlig med skrivefeil i innleggene, noe som er supert!

 

Alt i alt synes jeg at denne bloggen er kjempebra! Er selv fast leser, så det var morsomt at akkurat denne bloggen ble trekt ut! Jeg gir bloggen terningkast 6!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Norsk musikk!

Jeg synes det er så mye bra norsk musikk for tiden... :) Her er noen av favorittene akkurat nå:

Hva synes du om norsk musikk? Hvilken av sangene over liker du best?

Blogg av Tonje & Sofie. Vi er to 16 år gamle jenter som bor i Bodø. Her blogger vi om alt som faller oss inn. Blant annet om mote. Håper DU liker bloggen vår! "Live your life" (till the world ends) Kontakt: tilltheworldends@hotmail.no :)

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Anbefalinger
Bilder
Blogg
Blogg V.S Blogg
Innkjøp/Shopping
Konkurranse
Musikk
Om oss
Outfits
Photoshoot
Shopping
Spørsmålsrunde
Videoblogg
WeHeartIt

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits