Bilder fra hotellet

Siden jeg har ganske mange bilder, så må jeg dele det opp litt. Jeg begynner med noen bilder fra hotellet vi bodde på, så skal jeg vise resten senere :)

Vi bodde på Hesperia Tower Hotel, som lå litt utenfor sentrum, men til gjengjeld var det et 5-stjerners hotell, og vi bodde i 19.etasje på en suite! Så sånn sett gjorde det ikke noe å ta metro/buss til og fra byen i 20 min. Det er iallefall OK når du bor så luksuriøst, hehe.

Her er noen bilder, både innvendig og utvendig:

Sånn så hotellet ut! Det var faktisk 29 etasjer... ganske høyt :P


Skikkelig stilig i resepsjonen!

Mitt rom! Hadde TV, sofa, bord, minibar med kjøleskap osv. Kjempefint rom synes jeg♥ Gardinene var faktisk elektriske, så det var bare å trykke på en knapp, og så åpnet/lukket de seg, haha!


Utsikten fra rommet mitt... Hva kan man si? Helt utrolig fint i allefal :) Tenk deg å våkne til noe sånt, herlig!♥ Rett fram ser du mot sentrum, og til helt til høyre, et lite stykke unna ligger flyplassen. Litt langt å komme seg til og fra byen, men det var vi forberedt på. Vi ville heller bo bedre, istedenfor å tenke på beliggenhet :)


Badekaret, som hadde sånne massasje greier, hehe. Kult var det i allefal! :D I tillegg hadde vi en gigantisk dusj! Den ligger lengre til venstre, men vises ikke på bildet.

Dette fikk vi servert hver eneste dag! Sykt god sjokolade♥

Litt av badet, og en gang der vi hadde klesskap, speil osv. Det ene doet er til høyre i gangen. Vi hadde faktisk to do, hehe. Det andre er ut døra dere ser, og til høyre... :D
Her er også litt av badet :)

Anbefaler virkelig dette hotellet til alle som skal til Barcelona! Vi fikk jo et tilbud gjennom expedia, så det ble ikke så dyrt. Hvis du bestiller utenom det pakketilbudet vi fikk, så vil jeg tro at det er ganske dyrt for en suite! Uansett, et bra hotell, med god mat og ja, har ikke noe negativt og si om det! :) Var veldig fornøyd med alt! 

Jeg skal på jobb i morgen også, så da er det vel på tide å ta kveld snart. Blogges i morgen en gang. God natt alle sammen♥

Hva synes du?

NYE SKO!

Har fått meg ett par nye sko nå! Disse fikk jeg hos ei venninne av mamma som ikke passet de. De er helt nye og koter 499 kr, men jeg vet desverre ikke hvor de er kjøpt. Synes skoene er kjempefine! Her er ett bilde av dem. Hva synes du?

Hva synes du om skoene? Ville du kjøpt slike sko?

Innkjøp - del 2

Dette innlegget skulle egentlig ha vært publisert for lenge siden, men har helt glemt det av.

Det er altså del 2 av innkjøpene fra Stockholm. 

Ørepynt Cubus - 79 SEK, Ring Pieces - 59 SEK tror jeg, Ørepynt Bik Bok - Ca. 50 SEK, Hårstrikk Bik Bok - 19 SEK

Haha, har forresten greit å rote vekk ørepyntene fra Cubus allerede, så typisk! Akkurat når jeg skulle ha de på meg, så fant jeg de ikke :( Finner de sikkert igjen om 2-3 år under et skap eller noe, hehe...Veske Lindex - 199 SEK

Hva synes du?

Bloggvurderingen kommer så fort jeg er ferdig med den, har bare hatt utrolig mye og gjøre, vært på ferie, vært på jobb osv, så har ikke fått tid før nå. Den heldige som ble trukket ut var early.blogg.no! Gratulerer :)

Hjemme igjen

Det var ikke noe særlig gøy å reise fra Barcelona, spesielt ikke kl. 06 om morgenen, men når jeg først kom hjem så var det egentlig helt greit, hehe. Må bare si at Barcelona er en helt fantastisk by, og at det virkelig er en av mine favorittbyer! De to siste dagene var det helt utrolig varmt, iallefal over 30 grader! Så det var ganske slitsomt og gå rundt i byen... meeeen, skal ikke klage på varmen ;) 

Jeg fikk jo selvfølgelig shoppet en del, eller "en del" er vel kanskje en underdrivelse, haha. Har fått kjøpt utrolig mye fint, for shoppingmulighetene i Barcelona var det ikke noe å si på! Jeg handlet mest på H&m, Zara, New Yorker og Topshop, men også noen andre butikker. Jeg kjøpte også litt forskjellig på marked :) Jeg skal vise dere en del av det jeg kjøpte, men kan ikke ta bilde av hvert enkelt plagg, eller hvert enkelt smykke, for det er alt for mye... hehe :)


Meg i Parc de la Ciutadella 

Jeg har vært på jobb i hele dag, fra 12 til 20, så jeg er ganske sliten nå. Jeg skal jobbe ganske mye i dagene framover, men skal selvfølgelig prøve å blogge så ofte jeg kan. I morgen jobber jeg fra 9 til 17, så når jeg har kommet hjem skal jeg legge ut mange flere bilder fra turen :)

Nå er det straks tid for senga for min del...God natt ♥

Noen andre som også har sommerjobb?

Jessie J - Who You Are

Jeg synes selv at Jessie J er kjempeflink! Likte spesielt godt denne videoen, så jeg legger den derfor ut. Håper du også liker den!

Hva synes du om Jessie J?

Hola!

Har desverre ikke hatt muligheten til aa blogge noe saerlig foer naa, sitter at the moment paa hotellets PC, uten noen mulighet for aa skrive med norske bokstaver, jaja :) Har hatt en fin ferie paa 5-stjerners hotell her i Barcelona. Saa standarden er det ikke noe aa klage paa! I dag er det veldig varmt, sikkert over 30 grader, det var enda varmere i gaar. Det var saa varmt at det nesten ikke gikk an aa gaa rundt i byen...Drar hjem i morgen. Flyet gaar i 06-tiden om morgenen. Saa skal vi bytte fly i Frankfurt, og saa bytte fly i Oslo ogsaa :) Blogges naar jeg har kommet hjem, gleder meg til aa faa blogget ordentlig!

Oi, har under 1 min igjen naa!

Hade<3

Møte med JODDSKI

Dagen etter vi var på konserten med Madcon, Joddski, Vinnie, Ingeborg Selnes og Gatas Parlament, fikk vi muligheten til å møte Joddski. Noe som vi selvføgelig ikke kunne si nei til! Her er et bilde vi tok:


Jan Steigen, Tonje, meg (Sofie) og Jørgen Nordeng (Joddski).

Til dere som ikke vet hvem Joddski er, sjekk ut disse sangene:

BLI BRUN!

Tenkte jeg skulle annbefale et produkt nå! Har nemmelig prøvd ut en krem som gir deg en naturlig og fin brunfarge. Den fungerer akkurat slik som en body lotion, bare at du blir brun. Den eneste ulempen er at det kan bli litt skjoldete hvis du ikke smører det ordentlig ut. Men hvis du er nøye med utsmøringen blir resultatet kjempebra! Det tar en stund fra du har smurt deg inn, til brunfargen begynne å komme fram, noe som kan være en ulempe hvis du har vært uheldig med utsmøringen, hehe. Det første du må gjøre hvis du har tenkt til å bruke dette produktet er å kjøpe deg en body scrub. Body scruben tar du på før kremmen. Den fjærner blandt annet døde hudceller, og skal hindre at brunfargen blir skjoldete. Huden blir også sykt myk og glatt (baby-hud)!

Flasken med Body Scrub ser slik ut (det finnes også andre, men det var denne jeg brukte). Den fås kjøpt på blandt annet Vita (husker ikke prisen, men de ligger på litt over hundre kroner).

Etter du har påført body scrub, og skyllet den av, er det bare å begynne å smøre seg med krem. Husk å ta det i hennene først, slik at det ikke kommer alt for mye noen steder, og for lite andre! Denne flasken ser slik ut, og fås også kjøpt på Vita (til rundt 140-150 kr, tror jeg).Ble egentlig veldig fornøyd med resultatet mitt. I alle fall til å være første gangen jeg har prøv noe slik. Det eneste negative var at det ble litt skjoldete på den ene armen, siden at jeg ikke hadde smurt den helt ordentlig ut. Men neste gang skal det bli jevnt og fint, trust me! Kommer garantert til å bruk denne flere ganger. Er rett og slett lei av å ligge ute og sole meg uten og få noe serlig med farge, hehe.

Har du prøvd noe slik som dette før?

(Innlegget med bloggvurderingene kommer så fort som mulig, dont worry. Har bare hatt det utrolig travelt i det siste med eksamener og lignende.)

Off to Barcelona!

Nå drar jeg sammen med familien til Barcelona, og skal være der til tirsdag (28.juni) i neste uke! Jeg har bestemt meg for å ikke ta med meg pc-en, siden den da bare blir drassende i veien på alle de 4 flyplassene jeg skal på i dag. Vet dessuten ikke om det er trådløst nett på hotellet osv, så da blir pc-en hjemme. Jeg skal prøve å skrive litt innimellom hvis vi er innom internettcaféer :) Jeg gleder meg i allefal kjempemye til vi er kommet fram til Barcelona, og til noen varme dager i Spania, med bading, shopping og mye mer!  Noen andre som har vært i Barcelona?

Ha en fin uke videre alle sammen! :)R.I.P min kjære iPod :(

Tenk at du skulle drukne, og hadde det ikke vært for Imsdal-vannflaska mi, så hadde du enda vært hos meg. Jeg trodde aldri, 10.juli 2009, dagen da jeg kjøpte deg, at du nesten 2 år senere skulle oppleve drukningsdøden, i min i egen veske.

Det er vanskelig å forestille seg at du, med hele 8 gigabyte kapasitet, ikke lenger eksisterer i livet mitt! Håper du nå hviler et sted i iPod-himmelen<3

R.I.P - Takk for alle fine sanger! 

Edit: Heldigvis for meg har jeg iPhone, og den er jo både mobil og ipod, så derfor bryr jeg meg ikke noe særlig om at den er ødelagt. Har jo hatt den i nesten 2 år! Fikk bare lyst til å kødde litt, hehe :)

Innkjøp - del 1

Her er første del av innkjøpene fra Stockholm:


Bik Bok - 99 SEK

Weekday - 38 SEK (!)

H&M - 75 SEK


H&M - 50 SEK


Cubus - 59 SEK


H&M - 50 SEKH&M - 50 SEK


Zara - 129 SEK

Kjøpte i tillegg en svart hettegenser, og noen andre basic klær, men det er jo litt kjedelig og legge ut :) Accessories kommer så fort jeg får tid.

Tycks?

Britney Spears - Till The World Ends

Tenkte jeg måtte legge ut denne sangen/musikkvideoen, siden at den heter akkurat det samme som bloggen vår! Synes også den er veldig fin. Her er den:

Hva synes DU om sangen/musikkvideoen?

Hva synes DU om Britney Spears?

KOS!

I dag har jeg bare vært med Embla! Vi dro på butikken og kjøpte oss klubber og slush, hehe. Kos! Akkurat nå sitter vi bare i sofaen og ser litt på TV, så får vi se om vi finner på noe annet etter hvert. Her er et par bilder fra dagen:(Bildene er tatt med telefon. Derfor de er så små.)Kommet hjem fra Stockholm

Jeg kom egentlig hjem i går, men jeg hadde null energi til å gjøre noe som helst. Så kun på VG-lista konserten utover kvelden, hehe.

Det føles i allefal bra og være hjemme igjen! Jeg er litt sliten nå, egentlig mest på grunn av at vi tok buss i 5-6 timer, i tillegg til tog hele kvelden og natten, både til og fra Stockholm. Det var ganske slitsomt, og kjedelig... for å si det sånn. 

Stockholm er iallefal en kjempefin by! Har egentlig aldri tenkt at Stockholm er en by jeg har hatt lyst til å besøke, men likte byen veldig godt. Anbefaler egentlig alle å reise dit. Det er mye og se der, i tillegg til at det er en bra shoppingby. Likte både nybyen og "gamla stan" kjempegodt. Fikk egentlig litt Praha-følelse av byen, spesielt i "gamla stan", hehe. Været var bra omtrent hele tiden vi var der, bortsett fra litt regn den ene dagen. Ellers var det rundt 20 grader, og det er jo ganske bra :)

Vi fikk gjort litt forskjellig i løpet av de tre dagene vi var der. På tirsdag var vi på Naturhistorisk Museum og IMAX-kino (3D kino). Onsdag var det mye shopping, i tillegg til at vi var på Vasamuséet. På torsdag var det Gröna Lund (Nesten det samme som Tusenfryd) i tre-fire timer, i tillegg til en del shopping før vi spiste pizza og dro til togsentralen. Toget var 1 time forsinket, men det gjorde ikke noe, for da fikk vi sove litt lenger, hehe.

Lunsjen min den ene dagen :) Nom nom!

Jeg shoppet egentlig mest på de vanlige kjedebutikkene som Cubus, H&M og Lindex som vi også har her hjemme, men var også innom Zara og Weekday. Jeg skal legge ut innkjøpene ganske snart, og det blir da to deler- En med klær, og en med accessories :)Naturhistorisk Museum

Skal se filmen "The Devil Wears Prada" litt senere i kveld på TV2, bortsett fra det så skal jeg bare slappe av, og nyte at jeg er ferdig med alt som heter tentamen og eksamen! Helt utrolig deilig å være ferdig med 10.klasse, ungdomsskolen, ja hele grunnskolen! Har nesten ikke ord for det, og sommerferien har ikke kommet et sekund for tidlig! :)

Har du vært i Stockholm?

 

Endelig ferdig!

Da har jeg akkurat vært på skolen og hatt muntlig eksamen i matte! Må si at jeg er fornøyd men en sterk 5-er. Selv om jeg skulle ønske at jeg klarte å regne ut en oppgave som sensoren gav meg etterpå, for da hadde det nok blitt 6. Men uansett, det er sykt godt å være ferdig med alt på ungdomsskolen, har ikke ord! Så i dag skal jeg bare slappe av og kose meg i finværet, hehe. Ha en fin dag alle sammen!

 

Har du hatt eksamen?

OUTFIT

Sko Skoringen, Shorts CUBUS, Topp H&M, Armbånd Glitter, Belte H&MMaddi Jane

Denne jenta har virkelig talent, og er kun 12 år gammel. Tenk dere henne om 5 år, når stemmen hennes er så bra nå. Hun har gjort en del coverlåter.. Her er noen av de:

Maddi Jane - Rolling In The Deep (Adele)

Maddi Jane - Just The Way You Are (Bruno Mars)

 Maddi Jane - Impossible (Shontelle)

Det finnes enda flere coverlåter av Maddi på youtube. Det er bare å sjekke de ut :)

Men nå drar jeg straks på klassetur! Kan ikke si jeg gleder meg til 5 timer i buss + hele natten på toget, men det får bare gå...hehe. Det blir nok lite blogging denne uka, kommer hjem på fredag. Vi skal forresten til Stockholm :)

Hva synes du om Maddi Jane?

Bilder fra dagen

De siste dagene har det vært helt utrolig varmt her. I går var det varmerekord, 33 grader i skyggen! I dag har det heldigvis ikke vært like varmt, men fortsatt 28-29 grader. Jeg vil egentlig ikke klage på finværet, men når det er over 30 grader, så er det litt i overkant varmt. Da er det sikkert 50 grader i sola... så da er det nesten for varmt til å sole seg.

Uansett, i dag dro vi en tur til Innervatn, et fjellvann som ligger ikke så langt herfra. Vi hadde ikke tid til å bade i dag, men vi vasset litt i vannet. Det var egentlig ikke så veldig kaldt, bare deilig egentlig, å kjøle seg litt ned, hehe.

Meg og Sofie :)

Hihi, kos!♥

Marius og Sofie på brygga :)

Meg, før jeg våget meg uti, hehe.

Vi måtte jo selvfølgelig planke litt også, hehe. Her er Sofie i aksjon!


Her planker jeg... haha.

Forresten, på fem rasteplasser i området har elever på vgs (design og håndverk, og formgivingsfag) laget forskjellig ting og satt ut på disse rasteplassene for å hindre at disse linjene ikke forsvinner, og det er jo veldig kunstnerisk.

Innervatn er en av de fem rasteplassene, og der er det mange støvler, som står langs stien, helt til vannet. Det er ganske spesielt, men er jo litt stilig også... :)


De røde støvlene vises godt fra hovedveien :)

Uansett, vi skal garantert tilbake en annen gang i sommer når det er fint vær, og da skal vi bade! Men nå må jeg gå, har litt dårlig tid og skal pakke til klassetur i morgen. Vi blogges.

Hvordan har din dag vært? Hva synes du om bildene?

Rihanna - California King Bed

Tenkte jeg skulle legge ut en av mine favorittsanger nå for tiden. Synes den er kjempefin, så hvis du ikke har hørt den så MÅ du gjøre det nå! Her er den:

Men nå skal jeg ut å sole meg litt i finværet, så blogger mere senere!

Hva dynes DU om sangen?

INNKJØP

Dro en liten tur inn til byen i dag for å bruke noen av mine mange gavekort. Jeg fant en topp, et belte og en tights på H&M. Tightsen var helt vanlig og svart, så jeg gidder ikke legge ut bilde av den. Regner med at alle vet hvordan en svart tights ser ut (den kostet 80 kr). Her er bildene av toppen og beltet:


Topp // H&M   99kr


Belte // H&M   49 kr


Tror dette kombinert men en shorts kan bli veldig fint! Tenkte å få tatt outfint bilde av antrekket i helgen, slik at dere kan se hvordan det ser ut på.

Hva synes DU om innkjøpene mine?

Vil du bli vurdert?

Vi tenkte det kunne vært gøy og vurdere noen blogger! Vi har aldri vurdert en blogg før noen gang, så dette blir spennende.

Det vi blant annet kommer til å legge vekt på når vi vurderer bloggene er:

 ♥ Header

 ♥ Menyer (Inkl. Profilbilde + "Om meg tekst")

 ♥ Design og fargevalg

 ♥ Hvor ofte bloggen oppdateres

 ♥ Variasjon

 ♥ Bilder, videoer og musikk

 ♥ Rettskriving

...og muligens også andre ting :)

 Hvis du vil bli vurdert, så er det bare å skrive at du er med i kommentarfeltet. Husk og legg igjen bloggaddressen, slik at vi finner bloggen din! :) 

Vi velger ut en tilfeldig blogg hver, og vurderer bloggene i løpet av helgen, senest søndag 12.juni. Det blir da altså to blogger som blir vurdert. Kanskje vi vurderer flere senere, men vi begynner med to :)

Er du med?

Sommerfavoritter // OUTFITS

Jeg har satt sammen noen sommerfavoritter fra H&M og Gina Tricot, som ble til to antrekk. Fant mye fint, og ikke minst til en fornuftig pris. Håper dere likte det!

Jeg synes det er kjempefint og kombinere pastell-blått med gull, brun og beige tilbehør og accessories. Det har jeg gjort på antrekket fra h&m. Jeg synes også stråhatt er veldig sommerlig og pent. Det kan kombineres med veldig mye forskjellig. Utrolig nok har jeg ikke stråhatt selv, så jeg tror nok jeg kommer til å kjøpe meg en i sommer ♥


Jeg er også veldig glad i brun, og spesielt denne kjolen synes jeg var veldig fin. Fint snitt, og veldig fin farge. Det er også kjempefint og kombinere brun med gull detaljer. Jeg likte spesielt godt dette armbåndet, som var både enkelt, men samtidig stort. Me like ♥

Hvilket antrekk likte du best, og hvorfor?

Sneakpeak på Twilight - Breaking Dawn (Trailer)

Traileren kommer i morgen (søndag) i USA, så hvis jeg ikke tar helt feil så blir det vel natt til mandag vi får se den her i Norge. Gleder meg skikkelig til filmen, selv om det er leeeenge til. Jeg er skikkelig Twilight-fan! Dette er den første delen, vel og merke, den andre delen kommer vel ikke før til neste år.

Noen andre som gleder seg?

Gårsdagens innkjøp

Ring - 59 kr


Armbånd - 79 kr (orginalpris: 99 kr)


Armbånd 2pk - 40 kr

Alt er fra KappAhl.

Synes?

Lady GaGa - Marry The Night

Elsker denne sangen, som er fra Lady GaGa's nye album "Born This Way". Jeg synes ikke selve albumet var sånn kjempebra, ikke helt som forventet, men det er en del bra sanger da ;) Sånn som denne:

Skal vise dere noen innkjøp fra i går litt senere...

Hva synes du om denne sangen? Hva synes du om albumet?

Bilder fra i går

I går dro jeg rett fra skolen og på Kina-resturante og spiste med familien. Jeg tok ikke så mange bilder i går egentlig, men her er de jeg tok:

Her var vi og spiste i går, kjempegod mat der, Kan ikke huske sist vi spiste ute, hehe.

Å ta iPhone-bilder i speil er jo en klassiker...haha

Outfit bilde liksom, hehe.


Nydelig blomst som jeg tok bilde av. Jeg synes det var gankse bra kvalitet til å være iPhone-bilde :)


Var kjempefint vær på ettermiddagen og utover kvelden i går. Idyllisk ♥


Hva synes du?

Bilder fra PHOTOSHOOT

Hva synes DU om bildene?

Hvilket bilde likte DU best?

Blogg av Tonje & Sofie. Vi er to 16 år gamle jenter som bor i Bodø. Her blogger vi om alt som faller oss inn. Blant annet om mote. Håper DU liker bloggen vår! "Live your life" (till the world ends) Kontakt: tilltheworldends@hotmail.no :)

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Anbefalinger
Bilder
Blogg
Blogg V.S Blogg
Innkjøp/Shopping
Konkurranse
Musikk
Om oss
Outfits
Photoshoot
Shopping
Spørsmålsrunde
Videoblogg
WeHeartIt

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits