Det jeg kjøpte i Barcelona

Jeg har skrevet pris på det jeg husker. For å få prisen i norske kroner, så er det bare å gange med 7,5 eller 8 :)

Klær:

Zara


Topshop - Merke: Little Fox (Pris: 35 EUR)New YorkerTopshop (Pris: 52 EUR)


Zara


Zara


New Yorker 


Sminke og andre ting:


Parfyme - Zara (Pris 5,95 EUR)Maskara - Yves Saint Laurent Solbriller - Topshop (Pris: 22 EUR)


Smykke - Kjøpt på marked (Pris: 6 EUR)


Ring - Kjøpt på marked Ørepynt - Six


Eye Shadow Palette og Bronzing Powder - H&M


...og dette var bare noe av det jeg kjøpte. Jeg måtte velge ut hva jeg skulle vise.

Hva synes du? Hva likte du best?

Innkjøp - del 1

Her er første del av innkjøpene fra Stockholm:


Bik Bok - 99 SEK

Weekday - 38 SEK (!)

H&M - 75 SEK


H&M - 50 SEK


Cubus - 59 SEK


H&M - 50 SEKH&M - 50 SEK


Zara - 129 SEK

Kjøpte i tillegg en svart hettegenser, og noen andre basic klær, men det er jo litt kjedelig og legge ut :) Accessories kommer så fort jeg får tid.

Tycks?

INNKJØP

Dro en liten tur inn til byen i dag for å bruke noen av mine mange gavekort. Jeg fant en topp, et belte og en tights på H&M. Tightsen var helt vanlig og svart, så jeg gidder ikke legge ut bilde av den. Regner med at alle vet hvordan en svart tights ser ut (den kostet 80 kr). Her er bildene av toppen og beltet:


Topp // H&M   99kr


Belte // H&M   49 kr


Tror dette kombinert men en shorts kan bli veldig fint! Tenkte å få tatt outfint bilde av antrekket i helgen, slik at dere kan se hvordan det ser ut på.

Hva synes DU om innkjøpene mine?

Gårsdagens innkjøp

Ring - 59 kr


Armbånd - 79 kr (orginalpris: 99 kr)


Armbånd 2pk - 40 kr

Alt er fra KappAhl.

Synes?

Pakke fra H&M

Hei!

Jeg kom akkurat hjem etter å ha sett den siste Pirates-filmen "On Stranger Tides". Jeg har vært fan av piratesfilmene siden den første filmen, og jeg synes denne var veldig bra. Den levde i allefal opp til forventningene, og jeg anbefaler alle Pirates of the Caribbean fans og se den! Hvis noen er interessert, så kan jeg godt begynne med filmanmeldelser?

I dag fikk jeg også pakke fra H&M:


Ørepynt - 69.50 kr


Hårband - 49.50 kr


Putetrekk 50X50 - 149 kr

Smykke - 99 kr

Hva synes du om innkjøpene? 

Gårsdagens INNKJØP


Vila 50 kr (Orginalpris 249 kr)


Skjerf b.young 198 kr, Genser Vero Moda 50 kr

Hva synes du?Jumpsuit

Jeg synes at jumpsuits er det ultimate sommerplagg. I fjor sommer ble de skikkelig populære, og det ikke noen tvil om at de blir minst like populære nå i sommer. Det er uansett et herlig plagg, som jeg definitivt kommer til å kjøpe flere av.

Her er noen fine jeg fant på H&M og Nelly. Jeg har selv den øverst til høyre, bare i annet mønster/farge:
Hvilken av disse likte du best?INNKJØP

Har vært en liten tur i byen i går sammen med Tonje. Kjøpte noen få ting som jeg tenkte at jeg kunne til vise dere. Her er det jeg kjøpte:


Jumpsuit fra H&M, kr.149   (ser finere ut på)


Got2b hairspray & mousse...69 kr pr. stk. på H&M.


"Volume Million Lashes" mascara fra L'OREAL PARIS...119 kr på H&M.


Og til slutt, en liten blomst for å ha i håret, hehe. Fra H&M, kr. 30 (to i en pakke).

Hva synes dere om innkjøpene mine? (skal forresten vise dere hvordan jumpsuiten ser ut på litt senere)

INNKJØP

Her er gårsdagens innkjøp:

Jumpsuit H&M - 149 kr

H&M - 99 kr


H&M - 49,50 kr


Bik Bok - 99 kr


Bik Bok - 79 kr (Fikk det gratis, 2 for 1 på smykker)


Foundation Max Factor - 175 kr


Hva synes du? Noe du likte?

Ny ring!

I dag har jeg vært en tur på Fauske, først og fremst for at Shiro skulle kastreres. Det gikk veldig bra, og han var rolig hele bilturen. Mens vi ventet på at han skulle bli ferdig hos dyrlegen dro vi en tur og så i butikker. Jeg kjøpte meg en ring! Den kan kjøpes på Lindex og koster 59,90 kr:

Love it ♥


Hva synes du om ringen?

Me want

Jeg har skikkelig lyst på både ringen og smykket! Kjempefine begge to, så kanskje jeg kommer til å kjøpe de<3. De har så mye fint på H&M. Sjekk ut h&m.com. Jeg har aldri bestilt derfra før, så det er vel på tide!

Hva synes du? 

Pakken fra Coverbrands

Hei! 

Her er pakken jeg fikk fra Coverbrands! Tok kun 3 dager før jeg fikk den! Synes det er ganske raskt egentlig. Mange andre steder har det nesten to uker før man mottar det man har bestilt.. :)

Jeg bestilte egentlig en annen ting også, men den var utsolgt og vil bli ettersendt. Her er i allefall Lulu's Beauty Cosmetics Bag :) Får plass til all sminken min oppi den, pluss at den er lang nok til make up koster, noe som er en fordel!


Lulu's Beauty Cosmetics Bag kan kjøpes her! Den koster 299 kr, og finnes i fargene svart, beige, brun og rosa.

Nå skal jeg se noen episoder av Gossip Girl sesong 4, så  vi snakkes i morgen :) 

Hva synes du?


INNKJØP

Heihei!

Jeg kom akkurat hjem etter en liten shoppingrunde. Fikk heldigvis kjøpt en del ting jeg trengte, blant annet en del basic ting.

Mye sommerlige klær i butikkene nå, så nå bør det bli litt varmt snart. Her er det jeg kjøpte:


Cubus - 249 kr

Lindex - 249 krRing // Cubus - 49 kr

Mascara // Cubus - 99 kr (alle mascaraer koster 99 kr der nå)

 

Jeg var også hos frisøren, som jeg nevnte i går. Skal legge ut bilde litt senere. Blogges.

Nytt smykke!!!

Tenkte at jeg kunne vise dere et smykke som jeg kjøpte for noen dager siden. Smykket er fra Vila og koster 99 kr. Jeg synes det er kjempe fint. Her er et bilde!
Smykke // Vila

Hva synes du om smykket?
Shopping i London!

Jeg var i London i vinterferien nå i mars, så derfor tenkte jeg å skrive litt om hvilke butikker og sånt dere må besøke hvis dere drar til London. For shopping i London er virkelig en opplevelse. Min favorittby innen storbyshopping.
♥ Topshop - Det er selvfølgelig et must når dere er i London. Butikken som ligger i Oxford Street har hele 5 etasjer! Her finnes alt fra sko til sminke og klær. Anbefaler alle om å sette av noen timer her, og det gjelder å være tålmodig, for det er alltid stappfullt av mennesker der.

♥ River Island - Definitivt en av mine favorittbutikker! Her har de sykt mye fine klær og accesories. Litt dyrere enn kjedebutikkene, men fortsatt veldig bra. Virkelig verdt å ta turen hit.

♥ Miss Selfridge - Min favorittbutikk av alle de jeg besøkte i London! Kjempemye fint, både klær, skjerf og accessories. Ligger vegg i vegg med Topshop på Oxford Street. Mye mindre folk der, og jeg liker dessuten denne butikken bedre enn Topshop. Normale priser.

♥ Pull & Bear - Finnes blant annet på Oxford Street. Mye fine klær, og ikke spesielt dyrt heller. Da jeg var der så var det salg, og jeg kjøpte tre topper som koster 1.99 pund per stykk! Anbefales.

♥ Harrods - Her finner du alle de store merkene innen sminke, sko, klær osv. Egen avdeling for souvernirer, og ellers mye fint. Helt enorm bygning, men samtidig lett å finne fram. Hyggelige folk som jobber der, og de hjelper deg med å finne det du leter etter. Anbefaler deg å ta turen hit, men da må du nok regne med å bruke litt penger også. 

♥ Urban Outfitters - Mye spesielle og fine klær. Finnes en stor butikk i hjertet av Oxford Street, og sikkert en del flere steder også. Digger Urban. Prisene er vel ganske normale, kanskje litt dyrere enn de store kjedene.

♥ Primark - Her er det shopping på budsjett som gjelder! På Primark kan du gjøre de beste kuppene. Det er sykt billig, selvom det ikke er salg en gang. Sett av minst 2 timer på denne butikken. Et tips er å være der tidlig på dagen, rundt 10-11 tiden, da det er minst folk der. På kveldene er det sykt mye folk, pluss at klærne ligger slengt på gulvet. Å dra dit på en ukedag (gjerne mandag eller tirsdag) er heller ikke noen dum idé, da det er mange som er på jobb/skole.

♥ Zara - Denne butikken finnes jo i Norge også, men vi har det ikke i nærheten av der jeg bor så derfor synes jeg det var morsomt å besøke den i London. Digger Zara! 

I tillegg vil jeg anbefale deg å ta turen innom Camden Market, og vintage-butikker der du kan gjøre mange billige kupp. En annen ting jeg vil råde deg til er å shoppe på flyplassen. Heathrow har stort utvalg av sminke og mye annet. Mye billigere enn når du kjøper det i Norge, i tillegg at det er en del merker som vi ikke finner i Norge.

Blogg av Tonje & Sofie. Vi er to 16 år gamle jenter som bor i Bodø. Her blogger vi om alt som faller oss inn. Blant annet om mote. Håper DU liker bloggen vår! "Live your life" (till the world ends) Kontakt: tilltheworldends@hotmail.no :)

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Anbefalinger
Bilder
Blogg
Blogg V.S Blogg
Innkjøp/Shopping
Konkurranse
Musikk
Om oss
Outfits
Photoshoot
Shopping
Spørsmålsrunde
Videoblogg
WeHeartIt

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits