Long time

Hei

Jeg sitter at the moment på hotellrommet vårt i Trondheim med en splitter ny MacBook Pro 13" i fanget! Jeg er så glad for at jeg endelig har fått meg mac! Jeg er virkelig i himmelen!!! Vi kom akkurat tilbake til hotellet etter å ha spist på Paradise, ikke langt unna Trondheim Torg, for de som er kjent her. Jeg spiste Cheeseburger og drakk sjokolade milkshake med krem og kirsebær! WOHO!!! Herlig!

Tilbake til mac-saken...Vi gikk tilfeldigvis forbi Eplehuset tidligere i dag, og siden jeg egentlig hadde tenkt å kjøpe meg mac uansett, så hvorfor ikke bare gjøre det her? Jeg hadde jo bestemt meg, og hvis man bestiller på nettet, så er det en del leveringstid. Det er kjipt, siden det kan ta opp til flere måneder. Tror nok i tillegg de som jobber i Apple-butikken har litt mer peiling enn det de på Elkjøp har, hehe. Litt ironisk at jeg kjøpte maccen i dag, siden Steve Jobs døde i natt. Det var forresten tent lys, lagt ned blomster med bilde utenfor Eplehuset. Man kan vel si at dette var min måte og vise min respekt på.

Jeg vet at vi ikke har blogget på veeeeldig lenge, men har ikke hatt noe inspirasjon eller motivasjon til å blogge, og det er jo halve poenget. Det skal jo være gøy, ikke en rutine. Det tror jeg nok leserne merker også, om man blogger fordi man vil eller fordi man "må". I det siste har jeg bare fått mer og mer lyst til å blogge igjen, og det at jeg nå har fått meg mac har nok hjulpet en del på det. Jeg og Sofie må jo selvfølgelig bli enige om dette, hva vi skal gjøre med bloggen. Siden det er jo begges blogg. Kan jo komme tilbake til det senere...

 
I´M THIS HAPPY!!!!

Flere som har MacBook Pro?

Tonje

Liten smakebit fra PHOTOSHOOT!

(Først vil jeg bare beklage for sykt lite blogging fra meg i det siste. Har begynt på videregående skole nå, så jeg har vært veldig opptatt. Men skal bli flinkere til å blogge framover, det lover jeg!)

Så var det tilbake til det egentlige innlegget. I går kveld var jeg (Sofie) og Embla ute og tok bilder! Det begynnte å bli en stund siden jeg tok bilder til bloggen sist, så syntes virkelig det var på tide. Har ikke redigert ferdig alle bildene enda, men skal vise dere de så fort jeg er ferdig. Her er en liten smakebit bare...


Skriv gjerne igjen bloggadressen din i kommentarfeltet, så tar jeg turen innom!


Eminem - Space Bound

Jeg liker denne sangen veldig godt, hørte den for første gang på The Voice for noen dager siden, faktisk. Selv om jeg tror den har vært populær en stund. Her er videoen, enjoy:

Hva synes du om sangen? Liker du Eminem?

Back 2 School!

Beklager for lite blogging i det siste, men jeg har vært ganske opptatt med å flytte på hybel, gjort forskjellig ting, og på mandag var det skolestart. Så ja, det er mye som skjer nå, mye nytt og sette seg inn i.

Jeg begynte altså 1.året på VGS på mandag. Jeg går på Bodin Videregående Skole i Bodø, hvis noen lurte - studiespesialisering, med formgiving, i en klasse på 14 jenter og 2 gutter, haha! 

Her bor jeg forresten :)

Jeg har egentlig begynt og venne meg til hybeltilværelsen nå, men savner selvfølgelig familien litt, og lille søte gullet mitt, Shiro, hva skal jeg gjøre uten han? Tnååå, søt!

Forresten, noen som har tips til hva jeg kan blogge om? Kunne gjerne trengt noen forslag! 

 

Film-anbefaling: Burlesque

Filmen Burlesque har blitt min nye favorittfilm. Jeg så den for ikke lenge siden, og ble helt lost i den. Det er en kjempebrra film, men gode skuespillere, stilige dansescener og bra musikk. Christinas stemme kan jo virkelig ta pusten fra de fleste. Av alle kvinnelige artister så synes iallefal jeg at Christina har en av de aller beste stemmene!

"It takes a legend to make a star"

 En film som virkelig er verdt og se, så hvis du ikke har sett den enda så burde du gjøre det!!

Har du sett Burlesque? I så fall, hva synes du?

RIHANNA-KONSERT!!!

Nå står jeg og Sofie i kø, og om ca en halvtime får vi slippe inn. Etter planen skal Tinie Tempah på scenen kl.19, Santigold kl. 20, og Rihanna kl. 21.15! :)

Køen...

Vi gleder oss kjempemye!!! Nå er det ikke så lenge igjen, og det blir forhåpentligvis den beste kvelden ever!

Noen som var på konserten i går?

- Tonje og Sofie

Nye sko!

Helt nye er de ikke, men jeg kjøpte de i sommerferien da jeg var i London! Har enda ikke vist de til dere, så her er de. Kjøpte de på en random skobutikk på Victoria Station tror jeg, så aner ikke hva butikken heter, sorry. Hva synes du om de?

Dere må forresten komme med flere forslag til hva jeg og Embla kan gjøre i Må-Gjøre-Videoen! Bare å skrive i kommentarfeltet her, hvis dere ikke gidder å bla ned til det innlegget.

Skal på konsert med disse på torsdag!

På onsdag reiser vi (Jeg og Sofie) til Bergen, og skal være til fredag morgen. Vi skal på Rihanna-konserten som er på torsdag, altså ekstrakonserten. Gleder meg helt vilt! Det var heller ikke noen nedtur at Tinie Tempah og Santigold er de som skal varme opp. Wohooo! Det kommer til og bli sååå bra!

  

Noen flere som skal på en av konsertene?

MÅ - gjøre - video!

Jeg (Sofie) og Embla tenkte at vi skulle lage en Må - Gjøre - Video! Så nå er det bare og komme med syke forslag til hva vi kan gjøre, hehe. Husk og skrive hvem utfordringen er til, eller om den er til begge. Regner med at vi lager videoen i løpet av de neste dagene, hvis vi får inn nok forslag.

Bring it on!

Snoop Dogg til BODØ!

Ble sykt glad da jeg fant ut at Snoop Dogg kommer til Bodø den 16.oktober! Så jeg bestilte like gjerne bilett med en gang! Synes han er veldig flink. Egentlig er det litt rart at lille Bodø har fått han hit, meeen skal absolutt ikke klage! Wii, dette blir gøy!

Skal du på Snoop Dogg konsert i Bodø?

Buckingham Palace

Da jeg var i London tidligere i sommer dro vi for å se på Buckingham Palace. Området rund slottet er kjempefint! Det er parker med blomster, benker og kafeer, herlig! Anbefaler alle som skal eller er i London å dra dit! Her er noen bilder jeg tok av Buckinham Palace og området rundt:

Fiiiint!Vi satt oss i parken ved siden av Buckingham Palace og spiste belgisk vaffel.

Naaam! Det er lov til å være litt usunn i sommerferien, er det ikke?

Har du vært utefor Buckinham Palace før?

Nytt kamera

I går når jeg var i byen kjøpte jeg meg et Canon Ixus 115 HS kompaktkamera. Det var egentlig ganske spontant, men jeg hadde tenkt på det en stund. Noen ganger blir speilrefleksen for stor til og ta med seg, og iPhonen funker dårlig til og ta bilder med (bortsett fra i dagslys), så derfor kjøpte jeg meg dette kameraet. Det er lite, og jeg kan ta det med overalt. Veldig praktisk. Jeg kjøpte kameraet i sølv, men den finnes i andre farger også. Det har 12,1 MP, og kan blant annet filme i HD-kvalitet! Kjøpte det på Elkjøp til rundt 1300 kr.

Noen andre som har samme kamera?

Home

Nå er jeg hjemme igjen etter en kjempefin uke i Hellas! Det var rundt 30 grader hele tiden mens vi var der. Kom hjem i natt, så har ikke fått tid til og blogge før nå. Jeg har tømt kofferten, ryddet og vasket klærne og sånt i hele dag.


Topp Topshop, Shorts Primark, Veske Lindex, Armbånd, KappAhl, Sko Kjøpt i Berlin, Solbriller Topshop

Vi bodde på Hotel Rene som lå ganske bratt til i sentrum av Skiathos by. Vi hadde kjempefin utsikt over Megali Ammos området fra hotellet. Vi hadde også et lite basseng der vi var noen dager. De fleste dagene tok vi lokalbussen til Koukounaries stranda på andre siden av øya. Utrolig nydelig strand forresten! Helt stunning. Skal vise bilder senere. På søndag var vi på Banana Beach, der var det også veldig fint :)

Jeg kjøpte egentlig ikke så mye der nede, men noe ble det selvfølgelig. Jeg kan legge det ut senere, for mye av det jeg kjøpte er til vask. Jeg har ikke så mange bilder fra turen as we speak, siden vi for det meste brukte tante sitt digitalkamera, og jeg har ikke de bildene. Jeg regner med at jeg får de snart... :)


Bassenget på hotellet.

Siste kvelden vi var der, altså mandagskvelden, så begynte det og lyne og tordne. Det var ikke bare litt heller, det var helt sykt! Himmelen blinket i sikkert 1 time, mens regnet bare fosset. En helt utrolig opplevelse! Jeg har aldri opplevd et slikt lyn og tordenvær før... 

Det aller mest syke med hele turen var at vi, siste kvelden, fant ut ved ren tilfeldighet at hun vi bodde vegg-i-vegg med på hotellet var slektning av oss! Nærmere bestemt min tremenning Charlotte (på ferie med kjæresten) som jeg ikke har sett på årevis, kan nesten ikke huske henne heller, siden hun er noen år eldre, i tillegg til at jeg ikke har sett henne på så lenge. Det var skikkelig rart i alle fall! Egentlig bare flaks at vi kjente henne igjen...Da vi mellomlandet i Kavala, så konfronterte vi henne med at vi var i slekt, og pratet litt med de før vi gikk på flyet igjen. De ble kjempeglade, og det var veldig koselig og møte dem! :)

Har du vært i Hellas før?

 

Hard Rock Café

En av dagene mens jeg var i London, bestemte vi oss for å dra på Hard Rock Café og spise! Det var ca. en time ventetid for å få et bord, litt kjip må jeg innrømme. Men det var lagt opp til ting man kunne gjøre mens man ventet. Man kunne blant annet shoppe litt inne på Rock Shop. Butikken ligger rett ved siden av Hard Rock Café. Her inne selger de for det meste Hard Rock Café suvenirer. En annen ting man kunne gjøre var å se på utstillingen runt i resturanten. Det var også mulig å sitte i baren og vente for de som måtte ønske det. Her er litt bilder fra kvelden. ( Noen av bildene er litt mørke og uklare, siden jeg tok de på tur hjem om kvelden.)

En gitar som hang på veggen ved siden av der vi satt og spiste. Hele Hard Rock Café er dekket med slike ting fra kjente grupper og artister, tøft!

Synes det var gøy og ta turen innom her, men vil ikke anbefale stedet til folk som hater høy musikk (og høye priser, hehe).

Har du vært på Hard Rock Café i London eller andre plasser?

Danseshow på Piccadilly Circus

I dag er siste kvelden min i London. Litt trist i grunnen. Har jo ikke lyst til å reise herfra, men men. Kan jo alltids dra tilbake hit en annen gang! Da vi skulle dra tilbake til hotellet så vi plutselig tre ungdommer som hadde laget et danseshow midt på Piccadilly Circus. De hadde med seg musikk og høytalere, slik at de fikk laget et veldig bra show. De var også kjempeflink til å danse og til å gjøre forskjellige triks. Fikk desverre ikke filmet det, siden jeg ikke kan så mye om kameraet mitt enda, men her er i alle fall noen bilder:Liker du å danse?

Hellas i morgen!

Jeg drar allerede i dag til Oslo, og skal overnatte på hotell der til i morgen, for da skal vi reise til Hellas! Nærmere bestemt til en liten gresk øy som heter Skíathos. Den lille øya er mest kjent for å være en av øyene der Mamma Mia - the Movie ble spilt inn! :) Innspillingene av filmen foregikk på de to greske øyene Skíathos og Skopelos.

Det blir godt og få litt avstand fra alt det grusomme som har skjedd her i Norge. Man blir jo helt knust av og høre alt det ungdommene som overlevde massakeren forteller. Det er jo unge folk på min egen alder dette er snakk om, og det er så grusomt og tenke på at mange av dem nå er drept. Unge, politisk engasjerte ungdom. Brutalt henrettet på en sommerleir - det gir ingen mening.

Det er helt umulig og ikke bli berørt av det som har hendt. Hele Norge er i sorg, og det føler man, enten man går på gata, prater med folk eller ser på TV. 

Her er en artikkel fra AN: http://www.an.no/nyheter/article5680360.ece, der det blant annet står at 13 personer fra Nord-Norge fryktes omkommet i massakeren.

Jeg håper alle som har anledning, deltar på de forskjellige markeringene over hele landet de kommende dagene!

Notting Hill

I dag var vi på et kjempe stort market i Nothing Hill. Regner med at det er det mest populære markede i London. Hele tiden måtte man passe seg for ikke å gå på folk, siden det var utrolig mange folk dær. Men samtidig var det et veldig koselig marked. Man kunne få kjøpe alt fra nytt til brukt. Bodene stod plassert ute i gatene. I tilleg var det musikere som spilte musikk.
Vi fant også bokhandelen som ble brukt under innspillingen av filmen Nothing Hill.


Har du sett filmen Nothing Hill?

London Eye


I går var vi i London Eye! Her fikk vi god utsikt over store deler av London. Synes det er vert å ta turen dit hvis du skal til London. Her er noen bilder jeg tok:

Har du vært i London Eye?

Har ikke ord

Dagen i går var helt forferdelig trist. Jeg trodde nesten ikke det var sant da jeg hørte om det som hadde skjedd. Jeg skjønte ikke at en sånn tragedie kunne ramme lille Norge, eller hvordan 1 person på bare noen timer kunne drepe over 80 mennesker! Det er så grusomt at jeg sliter med å finne ord som kan beskrive det som har skjedd. 

I dag våknet jeg litt før 07, og sjekket VG nett for og se om det var noe nytt. Jeg måtte virkelig se både to og tre ganger på iPhonen om det faktisk stemte at det var så mange som hadde blitt drept! Jeg trodde ikke at jeg leste riktig...Etter det så måtte jeg bare stå opp, og har siden da sett på nyhetene og fulgt med, som sikkert de fleste andre.Mine tanker går til alle de som har mistet sine kjære i gårsdagens massakre på Utøya, og i bombingen i Oslo sentrum. 

(Jeg kommer ikke til å blogge mer hverken i dag eller i morgen av respekt for det som har skjedd)

London!


(Innlegget ble skrevet i går, men hadde ikke internett slik at jeg fikk postet det.)

Nå er vi endelig i London! I hele dag har vi gått rundt og sett i byen. Synes der er veldig morrsomt og være her, og det er alltid noe spennende å finne på. Det første vi gjorde i dag var å dra til Oxford Street. Her var jeg blant annet innom TOP SHOP. Hadde ikke trodd at det var mulig og få shopping gide og fiske massage der, men det var det, haha! Det var også kafeer og lignende inne i butikken. Etter en stund med shopping dro vi på Starbucks.Frappuccino med karamell og krem! Love it!


I dag var jeg også i Nothing Hill. Det er en veldig fin strøk, med fine hus og butikker. Filmen Nothing Hill ble blant annet spilt inn i dette området. Det er også en del kjendiser som bor i Nothing Hill, så hvis man her heldig kan man få øye på noen! (Bilder fra Nothing Hill kommer etter at jeg har vært på market på lørdag!)

Ellers i dag har vi bare tatt undergrund, tog og buss til forskjellige steder.Blant annet Tower Bridge, Tower of London, Victoria Station osv.

Her er noen bilder fra dagen:


Bilde tatt fra bussen.


En veldig fin pub vi kjørt forbi med bussen.


På undergrunden!


Tower bridge.

Meg!
Kjempefin utsikt fra Tower Bridge!


Random båt!


Her ser du litt av Tower of London!

Har du vært på noen av disse stedene?

På Gardermoen!

Akkurat nå sitter jeg på Gardemoen og venter på at flyet til London skal gå. Her må jeg vente enda en stund. Har tatt med meg PC-en, så det blir nok en del blogging fra London de neste dagene. Så følg med! Her er et lit bilde av meg på Gardermoen. Og ja, jeg er trøtt. Har sovet max 4 timer i natt.Har forresten kjøpt meg et nytt kamera! Jeg ente opp med et Nikon D3100. Synes det ser veldig bra ut, men har ikke fått tid til og prøvd det ordentlig enda. Jeg betalte 4500kr for kameraet, inkludert bildestabilisator.Men nå må jeg stikke. Skal se litt i butikkene her før jeg drar. Vi snakkes i London!

Har du vært i London? Vet du om Nikon D3100 er et bra kamera?

Nytt smykke!

Først må jeg bare beklage for lite blogging i det siste. Har bare ikke hatt noe å blogge om. Men fra nå av skal jeg bli flinkere! Reiser til London på onsdag, og regner med at jeg kommer til å blogge derfra, så følg med! Men over til noe annet. Jeg har fått meg et nytt smykke! Det fikk jeg i feriegave fra Tonje etter at hun hadde vært i Barcelona, wiii. Synes smykke er kjempefint! Hva synes du?

Har forresten tenkt å kjøpe meg et nytt kamera! Burde jeg kjøpe Canon Eos 1100D eller Nikon d3100?? Hjeeelp!

Noen innkjøp

Her er noen randomme innkjøp kjøpt i det siste:


Cubus - 129 kr. Det var sånn "3 for 2" greier på Cubus, så jeg kjøpte to svarte singletter, og så måtte jeg jo finne noe annet sånn at det ble tre, så da ble det denne. Skal bruke den på stranda ;)


Bik Bok - 75 kr (50 % rabatt) Kjøpte den for kanskje to uker siden på Bik Bok.


KappAhl - 149 kr. Kjøpte skjerfet i går, og tro meg, i går hadde jeg bruk for det! Det var skikkelig iskaldt...

Noen av innkjøpene fra Barcelona kommer i et eget innlegg i morgen eller søndag. Vi snakkes! ;)

Synes?

Bilder fra Barcelona!

Nå er det over to uker siden jeg kom hjem, men har jo foreløpig kun postet bilder fra hotellet, så derfor tenkte jeg å vise dere flere bilder som ble tatt i Barcelona. Innkjøp kommer snart :) Kan hende at jeg poster enda flere bilder i morgen eller søndag. Her er i allefall noen av de:

Bystranden i Barcelona - og som dere ser, så var den skikkelig overbefolket... Folk overalt, selgere overalt, og søppel i vannet, men det var jo varmt og godt, og selvfølgelig deilig og bade. Fin strand, men rett og slett for mye folk. Gleder meg myyye mer til å bade i Hellas om under 2 uker. DET blir noe annet... :) 


Herlig sand<3

Det var bare så vidt det var plass på bystranda når vi kom. Sikkert en fordel og komme tidlig på dagen.. Barcelona håndduker, hihi.


Nam! Ben & Jerry is, oreo-kjeks og vann må til i varmen... <3

Street art på høyt nivå! Meg og min kjære Zara og New Yorker pose<3 Haha:)


La Sagrada Familia - En av de mest besøkte turistattraksjonene i Barcelona. 


Utsikten fra Sagrada Familia. Vi tok heisen opp, og gikk ned alle trappene, hehe.

Rundkjøring utenfor hotellet, Herlig<3


Prøving på gang! Tatt på prøverommet på Zara. Kjøpte den<3


Nydelige palmer i Parc de la Ciutadella <3 Ah, miss it!

Nå drar jeg straks til Bodø for å møte Sofie :) Blogges senere i kveld, eller i morgen...<3

Hva synes du? Har du noen gang vært i Barcelona?

Jobb, jobb, jobb...

Hei :)
Har vært på jobb både i går og i dag og dagen før det, så har derfor ikke hatt noe særlig tid til bloggen. Har jo prøvd og blogge litt innimellom, selvfølgelig:) Jeg tenkte egentlig å blogge nå, mest for å prøve ut iPhone appen for blogg.no. Så langt synes jeg den funker ganske bra ;) Her er noen bilder fra de siste dagene.

Idyllisk! :)

Mine nye Converse fra baresko.no♥ Gettin' tan, woho!

Meg på jobb, hihi :)

Forresten, skal legge ut flere bilder fra Barcelona som sagt, i tillegg til noen innkjøp derfra! Gled dere:)

Farge håret brunt?

Tok og redigerte et bilde av meg, slik at jeg fikk brunt hår. Vet ikke helt hva jeg synes. Ble egentlig ikke så ille!Hva synes dere? Burde jeg farge håret brunt, eller beholde det blondt?

Bloggvurdering - early.blogg.no

Bloggen som ble trekt ut til bloggvurdering var early.blogg.no! Bloggen ble tilfeldig trekt ut på random.org.

Bloggen skrives av 11 år gamle Erle fra Oslo. Hun blogger for det meste om vanlige hverdagsting, i tillegg til outfits og lignende :)

♥ Header -  Jeg synes headeren din var fin og du har brukt fine bilder. Men jeg synes også du kunne ha gjort den mer personlig, og brukt evt. bilder av deg selv i bra kvalitet i tillegg til bloggnavnet ditt. Du kan jo også få noen andre til og lage en header til deg, hvis du heller vil det! 

♥ Meny - Jeg synes du har kjempegode menyer, både de som er øverst og de til venstre. Kjempebra og oversiktelig!

♥ Design og fargevalg - Jeg synes fargevalget ditt passer bra til resten av bloggen, og til designet! Du har et ferdigdesign fra Caroline Maria, og det er jo veldig fint, og enkelt, akkurat sånn jeg liker det :) Jeg skal ikke gi deg noe trekk for at du har ferdigdesign, når jeg selv bruker det!

♥ Hvor ofte bloggen oppdateres - Bloggen oppdateres ofte, stort sett daglig, så det er jo veldig bra! (Ser at du har tatt en 3-ukers pause nå, siden du er i USA).

♥ Variasjon - Jeg synes du skriver variert og bra, har ikke noe spesielt og si om det :)

♥ Bilder, video og musikk - Bildene du har på bloggen er kjempefine, og du må ha et ganske så bra kamera for å få så bra bilder! Jeg synes iallefal at bildene du tar er kjempefine! Prøv og styr unna webcam-bilder, det er det eneste jeg kan si noe på. Musikk og video kan jeg ikke se noe særlig av på bloggen din, så det kan jo være en idé å prøve hvis du mangler idéer til hva du kan blogge om :) Post dine favorittsanger fra YouTube, eller legg ut spillelister... Du kan jo også prøve og lage videoblogg hvis du har videokamera :) 

♥ Rettskriving - Ser ikke noen spesielle skrivefeil på bloggen din, og det er jo bra! 

Bildet er tatt fra early.blogg.no - Erle til venstre :)

Oppsummering: Jeg prøvde å være konstruktiv når jeg vurderte bloggen, og gi deg tips og tilbakemeldinger på hva du kan bli flinkere på. Med tanke på at du er 11 år, så synes jeg bloggen din er bra! Du skriver bra, tar fine bilder, og har et greit design. Forbedringspotensialet ligger først og fremst i headeren - gjør den mer personlig, sånn at med en gang de kommer inn på bloggen din, så får de et inntrykk av hvem du er, og hva slags blogg du har ;)

Terningkast: 5

Hva synes du om bloggen hennes?

På stranda!

Her er noen flere bilder fra den lille utflukten jeg og Tonje var på i går! Vi var på en liten strand ved siden av Saltdalselva...(Noen av bildene er tatt på veien dit.)

Topp Bik Bok, Shorts H&M, Belte H&M, Øredobber Bik Bok, Sko Skorigen, Solbriller Hmm si det?

Hva synes du om bildene?

Bloggvurdering - hannavaage.blogg.no

Den første bloggen som har blitt tilfeldig trukket ut til en bloggvurdering er "hannavaage.blogg.no"

Denne bloggen skrives av Hanna Vaage. Her skriver hun om alle tingene hun opplever. Bloggen inneholder innlegg om blant annet hennes år i USA (San Francisco), gutter, festing, synging, klær, sminke og medisin studiet (m.m.). Hanna virker som en glad og positiv jente, som lever livet! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

♥ Header - Jeg likte denne headeren veldig godt. Bildene som er brukt er av god kvalitet. Jeg likte også godt måten den var satt sammen på. Hederen sier også mye om hvilken type blogg dette er og hva den handler om, noe som jeg synes er fint!

♥ Meny - Menyen er veldig fin! Den er enkel, og man finner lett frem til ting. Det eneste jeg savner er en tilbake-knapp som leder til forsiden. Profilbilde og teksten under er bra!

♥ Design og fargevalg - Jeg liker designet og fargevalget veldig godt. Det passer bra til personligheten din!

♥ Hvor ofte bloggen oppdateres - Denne bloggen oppdateres jevnlig. Som oftes flere innlegg om dagen. Ingenting å klage på!

♥ Variasjon - Jeg synes det er god variasjon på bloggen! Bloggen inneholder alt fra sminke-videoer, shopping, sminktips og dagens anntrekk, til sang-videoer, spørsmåls-runder, reising og konkuranser (og mye mer).

♥ Bilder, video og musikk - Bildene er fine, og av god kvalitet! De er også bra redigert, så man ser at de er brukt tid på. Det er også gode videoer på bloggen. De er morsommer og varierte (sminke-videoer, svar på spørsmål og andre randome videoer, morsomt). Det er ikke noe sånn kjempemye musikk på bloggen, annet enn i videoene.

♥ Rettskriving - Fant ikke noe særlig med skrivefeil i innleggene, noe som er supert!

 

Alt i alt synes jeg at denne bloggen er kjempebra! Er selv fast leser, så det var morsomt at akkurat denne bloggen ble trekt ut! Jeg gir bloggen terningkast 6!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bilder fra hotellet

Siden jeg har ganske mange bilder, så må jeg dele det opp litt. Jeg begynner med noen bilder fra hotellet vi bodde på, så skal jeg vise resten senere :)

Vi bodde på Hesperia Tower Hotel, som lå litt utenfor sentrum, men til gjengjeld var det et 5-stjerners hotell, og vi bodde i 19.etasje på en suite! Så sånn sett gjorde det ikke noe å ta metro/buss til og fra byen i 20 min. Det er iallefall OK når du bor så luksuriøst, hehe.

Her er noen bilder, både innvendig og utvendig:

Sånn så hotellet ut! Det var faktisk 29 etasjer... ganske høyt :P


Skikkelig stilig i resepsjonen!

Mitt rom! Hadde TV, sofa, bord, minibar med kjøleskap osv. Kjempefint rom synes jeg♥ Gardinene var faktisk elektriske, så det var bare å trykke på en knapp, og så åpnet/lukket de seg, haha!


Utsikten fra rommet mitt... Hva kan man si? Helt utrolig fint i allefal :) Tenk deg å våkne til noe sånt, herlig!♥ Rett fram ser du mot sentrum, og til helt til høyre, et lite stykke unna ligger flyplassen. Litt langt å komme seg til og fra byen, men det var vi forberedt på. Vi ville heller bo bedre, istedenfor å tenke på beliggenhet :)


Badekaret, som hadde sånne massasje greier, hehe. Kult var det i allefal! :D I tillegg hadde vi en gigantisk dusj! Den ligger lengre til venstre, men vises ikke på bildet.

Dette fikk vi servert hver eneste dag! Sykt god sjokolade♥

Litt av badet, og en gang der vi hadde klesskap, speil osv. Det ene doet er til høyre i gangen. Vi hadde faktisk to do, hehe. Det andre er ut døra dere ser, og til høyre... :D
Her er også litt av badet :)

Anbefaler virkelig dette hotellet til alle som skal til Barcelona! Vi fikk jo et tilbud gjennom expedia, så det ble ikke så dyrt. Hvis du bestiller utenom det pakketilbudet vi fikk, så vil jeg tro at det er ganske dyrt for en suite! Uansett, et bra hotell, med god mat og ja, har ikke noe negativt og si om det! :) Var veldig fornøyd med alt! 

Jeg skal på jobb i morgen også, så da er det vel på tide å ta kveld snart. Blogges i morgen en gang. God natt alle sammen♥

Hva synes du?

NYE SKO!

Har fått meg ett par nye sko nå! Disse fikk jeg hos ei venninne av mamma som ikke passet de. De er helt nye og koter 499 kr, men jeg vet desverre ikke hvor de er kjøpt. Synes skoene er kjempefine! Her er ett bilde av dem. Hva synes du?

Hva synes du om skoene? Ville du kjøpt slike sko?

Innkjøp - del 2

Dette innlegget skulle egentlig ha vært publisert for lenge siden, men har helt glemt det av.

Det er altså del 2 av innkjøpene fra Stockholm. 

Ørepynt Cubus - 79 SEK, Ring Pieces - 59 SEK tror jeg, Ørepynt Bik Bok - Ca. 50 SEK, Hårstrikk Bik Bok - 19 SEK

Haha, har forresten greit å rote vekk ørepyntene fra Cubus allerede, så typisk! Akkurat når jeg skulle ha de på meg, så fant jeg de ikke :( Finner de sikkert igjen om 2-3 år under et skap eller noe, hehe...Veske Lindex - 199 SEK

Hva synes du?

Bloggvurderingen kommer så fort jeg er ferdig med den, har bare hatt utrolig mye og gjøre, vært på ferie, vært på jobb osv, så har ikke fått tid før nå. Den heldige som ble trukket ut var early.blogg.no! Gratulerer :)

Hjemme igjen

Det var ikke noe særlig gøy å reise fra Barcelona, spesielt ikke kl. 06 om morgenen, men når jeg først kom hjem så var det egentlig helt greit, hehe. Må bare si at Barcelona er en helt fantastisk by, og at det virkelig er en av mine favorittbyer! De to siste dagene var det helt utrolig varmt, iallefal over 30 grader! Så det var ganske slitsomt og gå rundt i byen... meeeen, skal ikke klage på varmen ;) 

Jeg fikk jo selvfølgelig shoppet en del, eller "en del" er vel kanskje en underdrivelse, haha. Har fått kjøpt utrolig mye fint, for shoppingmulighetene i Barcelona var det ikke noe å si på! Jeg handlet mest på H&m, Zara, New Yorker og Topshop, men også noen andre butikker. Jeg kjøpte også litt forskjellig på marked :) Jeg skal vise dere en del av det jeg kjøpte, men kan ikke ta bilde av hvert enkelt plagg, eller hvert enkelt smykke, for det er alt for mye... hehe :)


Meg i Parc de la Ciutadella 

Jeg har vært på jobb i hele dag, fra 12 til 20, så jeg er ganske sliten nå. Jeg skal jobbe ganske mye i dagene framover, men skal selvfølgelig prøve å blogge så ofte jeg kan. I morgen jobber jeg fra 9 til 17, så når jeg har kommet hjem skal jeg legge ut mange flere bilder fra turen :)

Nå er det straks tid for senga for min del...God natt ♥

Noen andre som også har sommerjobb?

Hola!

Har desverre ikke hatt muligheten til aa blogge noe saerlig foer naa, sitter at the moment paa hotellets PC, uten noen mulighet for aa skrive med norske bokstaver, jaja :) Har hatt en fin ferie paa 5-stjerners hotell her i Barcelona. Saa standarden er det ikke noe aa klage paa! I dag er det veldig varmt, sikkert over 30 grader, det var enda varmere i gaar. Det var saa varmt at det nesten ikke gikk an aa gaa rundt i byen...Drar hjem i morgen. Flyet gaar i 06-tiden om morgenen. Saa skal vi bytte fly i Frankfurt, og saa bytte fly i Oslo ogsaa :) Blogges naar jeg har kommet hjem, gleder meg til aa faa blogget ordentlig!

Oi, har under 1 min igjen naa!

Hade<3

Møte med JODDSKI

Dagen etter vi var på konserten med Madcon, Joddski, Vinnie, Ingeborg Selnes og Gatas Parlament, fikk vi muligheten til å møte Joddski. Noe som vi selvføgelig ikke kunne si nei til! Her er et bilde vi tok:


Jan Steigen, Tonje, meg (Sofie) og Jørgen Nordeng (Joddski).

Til dere som ikke vet hvem Joddski er, sjekk ut disse sangene:

Off to Barcelona!

Nå drar jeg sammen med familien til Barcelona, og skal være der til tirsdag (28.juni) i neste uke! Jeg har bestemt meg for å ikke ta med meg pc-en, siden den da bare blir drassende i veien på alle de 4 flyplassene jeg skal på i dag. Vet dessuten ikke om det er trådløst nett på hotellet osv, så da blir pc-en hjemme. Jeg skal prøve å skrive litt innimellom hvis vi er innom internettcaféer :) Jeg gleder meg i allefal kjempemye til vi er kommet fram til Barcelona, og til noen varme dager i Spania, med bading, shopping og mye mer!  Noen andre som har vært i Barcelona?

Ha en fin uke videre alle sammen! :)R.I.P min kjære iPod :(

Tenk at du skulle drukne, og hadde det ikke vært for Imsdal-vannflaska mi, så hadde du enda vært hos meg. Jeg trodde aldri, 10.juli 2009, dagen da jeg kjøpte deg, at du nesten 2 år senere skulle oppleve drukningsdøden, i min i egen veske.

Det er vanskelig å forestille seg at du, med hele 8 gigabyte kapasitet, ikke lenger eksisterer i livet mitt! Håper du nå hviler et sted i iPod-himmelen<3

R.I.P - Takk for alle fine sanger! 

Edit: Heldigvis for meg har jeg iPhone, og den er jo både mobil og ipod, så derfor bryr jeg meg ikke noe særlig om at den er ødelagt. Har jo hatt den i nesten 2 år! Fikk bare lyst til å kødde litt, hehe :)

KOS!

I dag har jeg bare vært med Embla! Vi dro på butikken og kjøpte oss klubber og slush, hehe. Kos! Akkurat nå sitter vi bare i sofaen og ser litt på TV, så får vi se om vi finner på noe annet etter hvert. Her er et par bilder fra dagen:(Bildene er tatt med telefon. Derfor de er så små.)Kommet hjem fra Stockholm

Jeg kom egentlig hjem i går, men jeg hadde null energi til å gjøre noe som helst. Så kun på VG-lista konserten utover kvelden, hehe.

Det føles i allefal bra og være hjemme igjen! Jeg er litt sliten nå, egentlig mest på grunn av at vi tok buss i 5-6 timer, i tillegg til tog hele kvelden og natten, både til og fra Stockholm. Det var ganske slitsomt, og kjedelig... for å si det sånn. 

Stockholm er iallefal en kjempefin by! Har egentlig aldri tenkt at Stockholm er en by jeg har hatt lyst til å besøke, men likte byen veldig godt. Anbefaler egentlig alle å reise dit. Det er mye og se der, i tillegg til at det er en bra shoppingby. Likte både nybyen og "gamla stan" kjempegodt. Fikk egentlig litt Praha-følelse av byen, spesielt i "gamla stan", hehe. Været var bra omtrent hele tiden vi var der, bortsett fra litt regn den ene dagen. Ellers var det rundt 20 grader, og det er jo ganske bra :)

Vi fikk gjort litt forskjellig i løpet av de tre dagene vi var der. På tirsdag var vi på Naturhistorisk Museum og IMAX-kino (3D kino). Onsdag var det mye shopping, i tillegg til at vi var på Vasamuséet. På torsdag var det Gröna Lund (Nesten det samme som Tusenfryd) i tre-fire timer, i tillegg til en del shopping før vi spiste pizza og dro til togsentralen. Toget var 1 time forsinket, men det gjorde ikke noe, for da fikk vi sove litt lenger, hehe.

Lunsjen min den ene dagen :) Nom nom!

Jeg shoppet egentlig mest på de vanlige kjedebutikkene som Cubus, H&M og Lindex som vi også har her hjemme, men var også innom Zara og Weekday. Jeg skal legge ut innkjøpene ganske snart, og det blir da to deler- En med klær, og en med accessories :)Naturhistorisk Museum

Skal se filmen "The Devil Wears Prada" litt senere i kveld på TV2, bortsett fra det så skal jeg bare slappe av, og nyte at jeg er ferdig med alt som heter tentamen og eksamen! Helt utrolig deilig å være ferdig med 10.klasse, ungdomsskolen, ja hele grunnskolen! Har nesten ikke ord for det, og sommerferien har ikke kommet et sekund for tidlig! :)

Har du vært i Stockholm?

 

Endelig ferdig!

Da har jeg akkurat vært på skolen og hatt muntlig eksamen i matte! Må si at jeg er fornøyd men en sterk 5-er. Selv om jeg skulle ønske at jeg klarte å regne ut en oppgave som sensoren gav meg etterpå, for da hadde det nok blitt 6. Men uansett, det er sykt godt å være ferdig med alt på ungdomsskolen, har ikke ord! Så i dag skal jeg bare slappe av og kose meg i finværet, hehe. Ha en fin dag alle sammen!

 

Har du hatt eksamen?

Blogg av Tonje & Sofie. Vi er to 16 år gamle jenter som bor i Bodø. Her blogger vi om alt som faller oss inn. Blant annet om mote. Håper DU liker bloggen vår! "Live your life" (till the world ends) Kontakt: tilltheworldends@hotmail.no :)

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Anbefalinger
Bilder
Blogg
Blogg V.S Blogg
Innkjøp/Shopping
Konkurranse
Musikk
Om oss
Outfits
Photoshoot
Shopping
Spørsmålsrunde
Videoblogg
WeHeartIt

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits