10 grunner til at jeg elsker Hellas!

Jeg må bare si at jeg elsker Hellas! Jeg anbefaler alle å reise dit, uansett om det er til ei øy, eller til den historiske hovedstaden Athen eller om det er en annen plass på fastlandet. Fint er det uansett hvor du i Hellas du drar!

1. Jeg elsker maten, som for eksempel de tradisjonelle rettene Moussaka, Souvlaki, Gyros og Gresk Salat.

2. Jeg elsker strendene, de er helt nydelige. Turkist vann, ofte så klart at du kan se ned på mange meters dyp. Utmerket for dykking, snorkling og alt slags vannsport.


Nydelig strand på Kreta 2008.

3. Jeg elsker grekere, de er høflige, veldig hyggelige og de fleste er ikke særlig pågående, som i feks Spania, Tyrkia osv. Der de ofte står på gata og skal ha deg inn på resturantene. Det er lite av det i Hellas.

4. Jeg elsker varmen, i Hellas er det varmt store deler av året. Ligger på rundt 32 grader i gjennomsnitt i juli og august.


Typiske greske hus. Tatt på Skiathos 2011.

5. Jeg elsker husene, de blå og hvitmalte steinhusene med rød takstein. Ah, herlig!

6.Jeg elsker de mange smale gatene som ofte er som labyrinter. En fordel og ha kart, haha. Kjempekoselig gater i hvert fall!


Strand på Rhodos. Tatt i september 2010.

7.Jeg elsker de små koselige tavernaene som finnes overalt, både på stranda og i byen. Alltid god mat, og hyggelige grekere.

Fredet landsby på Lindos. Tatt på Rhodos 2010.

8. Jeg elsker gresk youghurt! Det må være det jeg spiste mest av når jeg var der. Den er sykt god, og skikkelig tykk konsistens, nesten som fromarsj! Nam!

9. Jeg elsker fetaost! Det er jo en av spesialitetene i Hellas. Det brukes i all slags mat, mest vanlig er det nok i gresk salat. Hvis jeg får servert bakt fetaost, så er jeg i himmelen<3 


Banana Beach på Skiathos 2011.

10. Hellas har alt! Det vil si alle tingene som jeg synes er viktig når man er i på sydenferie, altså alle punktene over.

Jeg har selv vært i Hellas tre ganger. I 2008 var jeg to uker på Kreta. I september 2010 var jeg på Rhodos i to uker, og nå har jeg vært på Skiathos i en uke. Jeg er helt sikker på at jeg kommer til å dra mange flere ganger til Hellas også i fremtiden... :)

Har du vært i Hellas? I så fall, hva synes du?

__________________________________________________________________________________________

Beklager for lite blogging, men jeg jobber hele denne uka. Jeg har ikke hatt noe tid til bloggen, men fra mandag av blir det mye oftere oppdateringer. Jeg og Sofie skal blant annet til Bergen på RIhanna-konsert, så det er mye og se fram til! :)

BLI BRUN!

Tenkte jeg skulle annbefale et produkt nå! Har nemmelig prøvd ut en krem som gir deg en naturlig og fin brunfarge. Den fungerer akkurat slik som en body lotion, bare at du blir brun. Den eneste ulempen er at det kan bli litt skjoldete hvis du ikke smører det ordentlig ut. Men hvis du er nøye med utsmøringen blir resultatet kjempebra! Det tar en stund fra du har smurt deg inn, til brunfargen begynne å komme fram, noe som kan være en ulempe hvis du har vært uheldig med utsmøringen, hehe. Det første du må gjøre hvis du har tenkt til å bruke dette produktet er å kjøpe deg en body scrub. Body scruben tar du på før kremmen. Den fjærner blandt annet døde hudceller, og skal hindre at brunfargen blir skjoldete. Huden blir også sykt myk og glatt (baby-hud)!

Flasken med Body Scrub ser slik ut (det finnes også andre, men det var denne jeg brukte). Den fås kjøpt på blandt annet Vita (husker ikke prisen, men de ligger på litt over hundre kroner).

Etter du har påført body scrub, og skyllet den av, er det bare å begynne å smøre seg med krem. Husk å ta det i hennene først, slik at det ikke kommer alt for mye noen steder, og for lite andre! Denne flasken ser slik ut, og fås også kjøpt på Vita (til rundt 140-150 kr, tror jeg).Ble egentlig veldig fornøyd med resultatet mitt. I alle fall til å være første gangen jeg har prøv noe slik. Det eneste negative var at det ble litt skjoldete på den ene armen, siden at jeg ikke hadde smurt den helt ordentlig ut. Men neste gang skal det bli jevnt og fint, trust me! Kommer garantert til å bruk denne flere ganger. Er rett og slett lei av å ligge ute og sole meg uten og få noe serlig med farge, hehe.

Har du prøvd noe slik som dette før?

(Innlegget med bloggvurderingene kommer så fort som mulig, dont worry. Har bare hatt det utrolig travelt i det siste med eksamener og lignende.)

Anbefaling - iPhone Apps

Hei! 

Da tenkte jeg at jeg skulle ha en liten anbefaling igjen. Denne gangen tenkte jeg og anbefale apps til iPhone, i og med at jeg har iPhone selv. Det blir foreløpig kun spillanbfalinger, siden det er mest det jeg har lastet ned ;) Kan hende jeg legger ut noe annet senere.

Spill

Angry Birds - Det har du nok hørt om før kan jeg tenke meg til, men det er jo et morsomt, og ganske avhengighetsskapende spill. Ikke mitt favorittspill, men fortsatt bra! Spiller det i perioder. PRIS: 6 kr (Finnes sikkert en gratisversjon?)

Angry Birds Rio - Samme spillet som Angry Birds bare at fuglene har blitt kidnappet og sendt til Rio de Janeiro. Morsomt innimellom når du blir lei Angry Birds, og vil ha litt forandring, men spillet går ut på det samme. PRIS: Gratis.

♥ Rat On A Skateboard - Ett av mine favorittspill! Jeg ble ganske fort hekta på dette spillet, men har en litt insane rekord som jeg ikke greier å slå. Har i allefal ikke greid det enda. Morsomt spill som jeg anbefaler veldig. PRIS: 6 kr.

Rat On A Scooter XL - Spillet ligner mye på Rat On A Skateboard, bare at det er på Scooter, og ikke Skateboard. Morsomt og avhengighetsskapende. Anbefales virkelig. PRIS: 6 kr.

Tiny Wings - Mitt favorittspill! Spesielt den siste tida. Kjempemorsomt spill. Tar litt tid før du får det ordentlig til, og før det blir skikkelig morsomt. Når du har teknikken inne, så er det kjempegøy! Pris: 6 kr.

Falldown 3D - Et spill som jeg egentlig ser mest på som tidsfordriv. Morsomt å spille av og til, hvis du ikke har annet å gjøre. PRIS: Gratis.

iStunt 2 IH- iStunt er et snowboardspill der du styrer (høyre,venstre,fram og bak) ved å snu på iphonen. Det skal litt øving til, men det er kjempegøy når du har spilt en stund. Anbefaler dette spillet! PRIS: GRATIS

♥ Air Penguin - Utrolig morsomt spill! Et spill som man blir veldig avhengig av. Spillet går ut på at du er en pingvin som skal hoppe på isflak for å komme frem til mål. Det gjelder å unngå å falle i vannet, i tillegg til en del andre hindringer. Her er det også øving som skal til. Litt vanskelig i begynnelsen, men når du har skjønt teknikken er det veldig morsomt:) PRIS: 6 kr.


bilde: tumblr.com

Hvis det er noe mer du lurer på om spillene, så er det bare å spørre ;)

 Har du noen App anbefalinger?

Anbefaling - Midnight Collection Gift Set

Positive sider:

+ Både rettetangen og hårføneren har god kvalitet og er kjempe bra i bruk.

+ Tar få sekunder før rettetangen blir varm.

+ Rettetangen kan fint brukes både til å krølle og å rette håret.

+ Du kan selv bestemme styrke og om du skal ha 120V eller 240V på hårføneren.

+ Hårføneren kan legges sammen, slik at den tar mindre plass. Ideelt når du er ute og reiser.

+ Hele settet har fint design og har fine fargesammensetninger (svart, gull og mønsteret).

Negative sider:

- Hårføneren kunne hatt enda mer styrke, sånn at håret tørker raskere.

- Det koster 1999 kr, og er derfor ganske dyrt.

Konklusjon: Fikk dette i julegave, og har brukt både hårføner og rettetang mye siden den gang. Jeg er veldig fornøyd, og det er ikke noe tvil om at dette er noe jeg vil anbefale. Så hvis dette settet er noe du er interessert i, og rettetang er noe du vil bruke penger på, er ghd Midnight Collection Gift Set perfekt!

Terningkast: 6

 

Mitt sett ble kjøpt på makestyle.no.

Pris: 1999 kr

Anbefaler ikke bare dette settet, men generelt alt fra ghd. Kjempe bra merke med bra kvalitet!

 

Har du Midnight Collection Gift Set? I så fall, hva synes du om det?


Blogg av Tonje & Sofie. Vi er to 16 år gamle jenter som bor i Bodø. Her blogger vi om alt som faller oss inn. Blant annet om mote. Håper DU liker bloggen vår! "Live your life" (till the world ends) Kontakt: tilltheworldends@hotmail.no :)

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Anbefalinger
Bilder
Blogg
Blogg V.S Blogg
Innkjøp/Shopping
Konkurranse
Musikk
Om oss
Outfits
Photoshoot
Shopping
Spørsmålsrunde
Videoblogg
WeHeartIt

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no
hits