Long time

Hei

Jeg sitter at the moment på hotellrommet vårt i Trondheim med en splitter ny MacBook Pro 13" i fanget! Jeg er så glad for at jeg endelig har fått meg mac! Jeg er virkelig i himmelen!!! Vi kom akkurat tilbake til hotellet etter å ha spist på Paradise, ikke langt unna Trondheim Torg, for de som er kjent her. Jeg spiste Cheeseburger og drakk sjokolade milkshake med krem og kirsebær! WOHO!!! Herlig!

Tilbake til mac-saken...Vi gikk tilfeldigvis forbi Eplehuset tidligere i dag, og siden jeg egentlig hadde tenkt å kjøpe meg mac uansett, så hvorfor ikke bare gjøre det her? Jeg hadde jo bestemt meg, og hvis man bestiller på nettet, så er det en del leveringstid. Det er kjipt, siden det kan ta opp til flere måneder. Tror nok i tillegg de som jobber i Apple-butikken har litt mer peiling enn det de på Elkjøp har, hehe. Litt ironisk at jeg kjøpte maccen i dag, siden Steve Jobs døde i natt. Det var forresten tent lys, lagt ned blomster med bilde utenfor Eplehuset. Man kan vel si at dette var min måte og vise min respekt på.

Jeg vet at vi ikke har blogget på veeeeldig lenge, men har ikke hatt noe inspirasjon eller motivasjon til å blogge, og det er jo halve poenget. Det skal jo være gøy, ikke en rutine. Det tror jeg nok leserne merker også, om man blogger fordi man vil eller fordi man "må". I det siste har jeg bare fått mer og mer lyst til å blogge igjen, og det at jeg nå har fått meg mac har nok hjulpet en del på det. Jeg og Sofie må jo selvfølgelig bli enige om dette, hva vi skal gjøre med bloggen. Siden det er jo begges blogg. Kan jo komme tilbake til det senere...

 
I´M THIS HAPPY!!!!

Flere som har MacBook Pro?

Tonje


  2 kommentarer

Postet av:
Jeg har også Macbook pro ;-) kjempefornøyd.!!
07.okt.2011, 10:45
Postet av: Marie Gabrielsen Jørstad
SV: Ok :) Mannen min fant et eg lasta ned og kan bruke gratis i 30 dager. heter: Corel PaintShop Pro X4 :)
07.okt.2011, 13:12
URL: http://www.mariej90.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Design av idawisth.blogg.no
Blogg av Tonje & Sofie. Vi er to 16 år gamle jenter som bor i Bodø. Her blogger vi om alt som faller oss inn. Blant annet om mote. Håper DU liker bloggen vår! "Live your life" (till the world ends) Kontakt: tilltheworldends@hotmail.no :)

arkiv


Oktober 2011
September 2011
August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Anbefalinger
Bilder
Blogg
Blogg V.S Blogg
Innkjøp/Shopping
Konkurranse
Musikk
Om oss
Outfits
Photoshoot
Shopping
Spørsmålsrunde
Videoblogg
WeHeartIt

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no


hits