Home

Nå er jeg hjemme igjen etter en kjempefin uke i Hellas! Det var rundt 30 grader hele tiden mens vi var der. Kom hjem i natt, så har ikke fått tid til og blogge før nå. Jeg har tømt kofferten, ryddet og vasket klærne og sånt i hele dag.


Topp Topshop, Shorts Primark, Veske Lindex, Armbånd, KappAhl, Sko Kjøpt i Berlin, Solbriller Topshop

Vi bodde på Hotel Rene som lå ganske bratt til i sentrum av Skiathos by. Vi hadde kjempefin utsikt over Megali Ammos området fra hotellet. Vi hadde også et lite basseng der vi var noen dager. De fleste dagene tok vi lokalbussen til Koukounaries stranda på andre siden av øya. Utrolig nydelig strand forresten! Helt stunning. Skal vise bilder senere. På søndag var vi på Banana Beach, der var det også veldig fint :)

Jeg kjøpte egentlig ikke så mye der nede, men noe ble det selvfølgelig. Jeg kan legge det ut senere, for mye av det jeg kjøpte er til vask. Jeg har ikke så mange bilder fra turen as we speak, siden vi for det meste brukte tante sitt digitalkamera, og jeg har ikke de bildene. Jeg regner med at jeg får de snart... :)


Bassenget på hotellet.

Siste kvelden vi var der, altså mandagskvelden, så begynte det og lyne og tordne. Det var ikke bare litt heller, det var helt sykt! Himmelen blinket i sikkert 1 time, mens regnet bare fosset. En helt utrolig opplevelse! Jeg har aldri opplevd et slikt lyn og tordenvær før... 

Det aller mest syke med hele turen var at vi, siste kvelden, fant ut ved ren tilfeldighet at hun vi bodde vegg-i-vegg med på hotellet var slektning av oss! Nærmere bestemt min tremenning Charlotte (på ferie med kjæresten) som jeg ikke har sett på årevis, kan nesten ikke huske henne heller, siden hun er noen år eldre, i tillegg til at jeg ikke har sett henne på så lenge. Det var skikkelig rart i alle fall! Egentlig bare flaks at vi kjente henne igjen...Da vi mellomlandet i Kavala, så konfronterte vi henne med at vi var i slekt, og pratet litt med de før vi gikk på flyet igjen. De ble kjempeglade, og det var veldig koselig og møte dem! :)

Har du vært i Hellas før?

 


  4 kommentarer

Postet av: Caroline, ajc - kommentere ALLTID tilbake!
nopp !:(
04.aug.2011, 18:29
URL: http://ajc.blogg.no
Postet av: Julie & Vilde - kommenterer tilbake!
nei, men har sykt lyst!!
04.aug.2011, 18:46
URL: http://jnvd.blogg.no
Postet av: maria
nopp :o
04.aug.2011, 20:09
URL: http://mariang95.blogg.no
Postet av: Vali
Nei, det har jeg ikke. Har bare vært i bergen i sommer :(
06.aug.2011, 13:31
URL: http://vaaali95.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Design av idawisth.blogg.no
Blogg av Tonje & Sofie. Vi er to 16 år gamle jenter som bor i Bodø. Her blogger vi om alt som faller oss inn. Blant annet om mote. Håper DU liker bloggen vår! "Live your life" (till the world ends) Kontakt: tilltheworldends@hotmail.no :)

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Anbefalinger
Bilder
Blogg
Blogg V.S Blogg
Innkjøp/Shopping
Konkurranse
Musikk
Om oss
Outfits
Photoshoot
Shopping
Spørsmålsrunde
Videoblogg
WeHeartIt

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no


hits