Hellas i morgen!

Jeg drar allerede i dag til Oslo, og skal overnatte på hotell der til i morgen, for da skal vi reise til Hellas! Nærmere bestemt til en liten gresk øy som heter Skíathos. Den lille øya er mest kjent for å være en av øyene der Mamma Mia - the Movie ble spilt inn! :) Innspillingene av filmen foregikk på de to greske øyene Skíathos og Skopelos.

Det blir godt og få litt avstand fra alt det grusomme som har skjedd her i Norge. Man blir jo helt knust av og høre alt det ungdommene som overlevde massakeren forteller. Det er jo unge folk på min egen alder dette er snakk om, og det er så grusomt og tenke på at mange av dem nå er drept. Unge, politisk engasjerte ungdom. Brutalt henrettet på en sommerleir - det gir ingen mening.

Det er helt umulig og ikke bli berørt av det som har hendt. Hele Norge er i sorg, og det føler man, enten man går på gata, prater med folk eller ser på TV. 

Her er en artikkel fra AN: http://www.an.no/nyheter/article5680360.ece, der det blant annet står at 13 personer fra Nord-Norge fryktes omkommet i massakeren.

Jeg håper alle som har anledning, deltar på de forskjellige markeringene over hele landet de kommende dagene!


  2 kommentarer

Postet av: Daniel Niazi
SÅ koselig! God tur! :D
25.jul.2011, 16:14
URL: http://aktivist.blogg.no/
Postet av: ღ Sandra Helèn, livet som sanger
(svar) Jeg jobber på Brilleland! :-)
25.jul.2011, 19:42
URL: http://cansa.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Design av idawisth.blogg.no
Blogg av Tonje & Sofie. Vi er to 16 år gamle jenter som bor i Bodø. Her blogger vi om alt som faller oss inn. Blant annet om mote. Håper DU liker bloggen vår! "Live your life" (till the world ends) Kontakt: tilltheworldends@hotmail.no :)

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Anbefalinger
Bilder
Blogg
Blogg V.S Blogg
Innkjøp/Shopping
Konkurranse
Musikk
Om oss
Outfits
Photoshoot
Shopping
Spørsmålsrunde
Videoblogg
WeHeartIt

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no


hits