Har ikke ord

Dagen i går var helt forferdelig trist. Jeg trodde nesten ikke det var sant da jeg hørte om det som hadde skjedd. Jeg skjønte ikke at en sånn tragedie kunne ramme lille Norge, eller hvordan 1 person på bare noen timer kunne drepe over 80 mennesker! Det er så grusomt at jeg sliter med å finne ord som kan beskrive det som har skjedd. 

I dag våknet jeg litt før 07, og sjekket VG nett for og se om det var noe nytt. Jeg måtte virkelig se både to og tre ganger på iPhonen om det faktisk stemte at det var så mange som hadde blitt drept! Jeg trodde ikke at jeg leste riktig...Etter det så måtte jeg bare stå opp, og har siden da sett på nyhetene og fulgt med, som sikkert de fleste andre.Mine tanker går til alle de som har mistet sine kjære i gårsdagens massakre på Utøya, og i bombingen i Oslo sentrum. 

(Jeg kommer ikke til å blogge mer hverken i dag eller i morgen av respekt for det som har skjedd)


  1 kommentarer

Postet av: Gunn Kristin
Alt er så forferdelig!!!
23.jul.2011, 09:53
URL: http://www.gunnnis.blogg.no

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Design av idawisth.blogg.no
Blogg av Tonje & Sofie. Vi er to 16 år gamle jenter som bor i Bodø. Her blogger vi om alt som faller oss inn. Blant annet om mote. Håper DU liker bloggen vår! "Live your life" (till the world ends) Kontakt: tilltheworldends@hotmail.no :)

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Anbefalinger
Bilder
Blogg
Blogg V.S Blogg
Innkjøp/Shopping
Konkurranse
Musikk
Om oss
Outfits
Photoshoot
Shopping
Spørsmålsrunde
Videoblogg
WeHeartIt

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no


hits