Bloggvurdering - early.blogg.no

Bloggen som ble trekt ut til bloggvurdering var early.blogg.no! Bloggen ble tilfeldig trekt ut på random.org.

Bloggen skrives av 11 år gamle Erle fra Oslo. Hun blogger for det meste om vanlige hverdagsting, i tillegg til outfits og lignende :)

♥ Header -  Jeg synes headeren din var fin og du har brukt fine bilder. Men jeg synes også du kunne ha gjort den mer personlig, og brukt evt. bilder av deg selv i bra kvalitet i tillegg til bloggnavnet ditt. Du kan jo også få noen andre til og lage en header til deg, hvis du heller vil det! 

♥ Meny - Jeg synes du har kjempegode menyer, både de som er øverst og de til venstre. Kjempebra og oversiktelig!

♥ Design og fargevalg - Jeg synes fargevalget ditt passer bra til resten av bloggen, og til designet! Du har et ferdigdesign fra Caroline Maria, og det er jo veldig fint, og enkelt, akkurat sånn jeg liker det :) Jeg skal ikke gi deg noe trekk for at du har ferdigdesign, når jeg selv bruker det!

♥ Hvor ofte bloggen oppdateres - Bloggen oppdateres ofte, stort sett daglig, så det er jo veldig bra! (Ser at du har tatt en 3-ukers pause nå, siden du er i USA).

♥ Variasjon - Jeg synes du skriver variert og bra, har ikke noe spesielt og si om det :)

♥ Bilder, video og musikk - Bildene du har på bloggen er kjempefine, og du må ha et ganske så bra kamera for å få så bra bilder! Jeg synes iallefal at bildene du tar er kjempefine! Prøv og styr unna webcam-bilder, det er det eneste jeg kan si noe på. Musikk og video kan jeg ikke se noe særlig av på bloggen din, så det kan jo være en idé å prøve hvis du mangler idéer til hva du kan blogge om :) Post dine favorittsanger fra YouTube, eller legg ut spillelister... Du kan jo også prøve og lage videoblogg hvis du har videokamera :) 

♥ Rettskriving - Ser ikke noen spesielle skrivefeil på bloggen din, og det er jo bra! 

Bildet er tatt fra early.blogg.no - Erle til venstre :)

Oppsummering: Jeg prøvde å være konstruktiv når jeg vurderte bloggen, og gi deg tips og tilbakemeldinger på hva du kan bli flinkere på. Med tanke på at du er 11 år, så synes jeg bloggen din er bra! Du skriver bra, tar fine bilder, og har et greit design. Forbedringspotensialet ligger først og fremst i headeren - gjør den mer personlig, sånn at med en gang de kommer inn på bloggen din, så får de et inntrykk av hvem du er, og hva slags blogg du har ;)

Terningkast: 5

Hva synes du om bloggen hennes?


  1 kommentarer

Postet av:
Bra vurdert! Fin blogg :)
10.jul.2011, 22:38

Skriv en ny kommentar

Navn:


E-post:


Bloggadresse:
Design av idawisth.blogg.no
Blogg av Tonje & Sofie. Vi er to 16 år gamle jenter som bor i Bodø. Her blogger vi om alt som faller oss inn. Blant annet om mote. Håper DU liker bloggen vår! "Live your life" (till the world ends) Kontakt: tilltheworldends@hotmail.no :)

arkiv


August 2011
Juli 2011
Juni 2011
Mai 2011
April 2011

kategorier


Anbefalinger
Bilder
Blogg
Blogg V.S Blogg
Innkjøp/Shopping
Konkurranse
Musikk
Om oss
Outfits
Photoshoot
Shopping
Spørsmålsrunde
Videoblogg
WeHeartIt

lenker


blogg.no
Få din egen blogg!

design av:


idawisth.blogg.no


hits